Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΝ. Πουλιού: Ο ελληνικός τουρισμός διατηρεί την υψηλή του θέση
Δήλωση του αντιπροέδρου της ΠΟΞ

Ν. Πουλιού: Ο ελληνικός τουρισμός διατηρεί την υψηλή του θέση

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, ο αντιπρόεδρος της Π.Ο.Ξ. και υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα κ. Νίκος Πουλιού, έκανε την εξής δήλωση: “Η κυβέρνηση της Νέας […]

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, ο αντιπρόεδρος της Π.Ο.Ξ. και υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα<...> κ. Νίκος Πουλιού, έκανε την εξής δήλωση:

“Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας απέδειξε έμπρακτα, τη μεγάλη σημασία που έδωσε στον τουρισμό. Ο Κώστας Καραμανλής είναι αυτός που ίδρυσε το Υπουργείο Τουρισμού, που του έδωσε υπόσταση και προοπτική.

Οι προκλήσεις της εποχής για τον τουρισμό μας είναι διαρκείς. Ο ελληνικός τουρισμός, παρά τη διεθνή συγκυρία, απέδειξε οτι διατήρησε την υψηλή του θέση στις προτιμήσεις των επισκεπτών όλου του κόσμου.

Χρέος μας είναι να ανταποκριθούμε σ`αυτή την επιλογή και την εμπιστοσύνη και να θωρακίσουμε την ελληνική τουριστική μας βιομηχανία και ιδιαίτερα την περιοχή της Δωδεκανήσου μας, απέναντι στο νέο διεθνές ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Πρέπει να επανατοποθετήσουμε στην αγορά ένα νέο πιο σύνθετο και πιο ποιοτικό προϊόν, που θα απευθύνεται σε έναν πιο ενήμερο,πιο εκλεκτικό και,κατα τεκμήριο,πιο εύπορο τουρίστα.

Χρειαζόμαστε ενιαίο όραμα και στρατηγική, μακροπρόθεμο στρατηγικό σχεδιασμό που θα αναδεικνύει τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα με τη σύμπραξη και συνεργασία δημοσίου και ιδιωτικών φορέων για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας του προορισμού της Δωδεκανήσου.

Δεσμεύομαι απέναντι στο Δωδεκανησιακό λαό και τις παραγωγικές τάξεις των νησιών μας, ότι προς αυτή την κατεύθυνση θα διαθέσω όλες μου τις δυνάμεις”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024