Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΟι διαδικασίες για την μαρίνα της Ρόδου συνεχίζουν κανονικά

Οι διαδικασίες για την μαρίνα της Ρόδου συνεχίζουν κανονικά

Ομαλά προχωρούν οι διαδικασίες για τη μαρίνα της Ρόδου η οποία θα απασχολήσει τη Δημαρχιακή Επιτροπή που συνεδριάζει με πέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη. Το πρώτο θέμα με το οποίο […]

Ομαλά προχωρούν οι διαδικασίες για τη μαρίνα της Ρόδου η οποία θα απασχολήσει τη Δημαρχιακή Επιτροπή<...> που συνεδριάζει με πέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Το πρώτο θέμα με το οποίο θα ασχοληθεί είναι η εισήγηση της Γνωμοδοτικής Επιτροπής για την γ’ φάση του διαγωνισμού της μίσθωσης χρήσης του Τουριστικού Λιμένα Ρόδου. Σημειώνεται ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει ξεκινήσει η κουβέντα με τους μελετητές, έχει ολοκληρωθεί η γ’ φάση που είναι ο έλεγχος των τεχνικών προσφορών όπου δεν παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα και μένει να εγκριθεί από τη Δημαρχιακή.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η Δ’ φάση που έχει να κάνει με την αξιολόγηση του ποσού της προσφοράς και αν δεν υπάρξει κάποιο κώλυμα το θέμα θα έρθει προς έγκριση στο δημοτικό συμβούλιο. Εφόσον εγκριθεί από το δημοτικό συμβούλιο, θα ακολουθήσει η υπογραφή της σύμβασης και το έργο θα ξεκινήσει άμεσα. Πάντως, μέχρι στιγμής, οι διαδικασίες φαίνεται να προχωρούν, με μια μικρή απόκλιση βάσει χρονοδιαγράμματος, γεγονός που είναι ενθαρρυντικό.

Αναλυτικά, τα θέματα που βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη της σημερινής συνεδρίασης της Δημαρχιακής Επιτροπής, είναι τα εξής:

  • Εισήγηση Γνωμοδοτικής Επιτροπής για την Γ’ φάση του διαγωνισμού της μίσθωσης χρήσης του Τουριστικού Λιμένα Ρόδου
  • Αίτημα Φωτ. Ζιώγου για μεταβίβαση της μισθωτικής σχέσης αριθ. 133-157 δημ. κατ/τος της Ν. Αγοράς
  • Έγκριση δαπανών που πληρώθηκαν από την πάγια προκαταβολή έτους 2005 και ορισμός υπολόγου για το έτος 2006
  • Κατάρτιση όρων δημοπρασίας για την «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για τη δημιουργία πιλοτικού ασύρματου ευρυζωνικού δικτύου και περιεχομένου επίδειξης ευρυζωνικών υπηρεσιών
  • Έγκριση ασκήσεως ανταγωγής και παροχής πληρεξουσιότητος
Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024