Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟι ξενοδόχοι λογαριάζουν χωρίς τον `ξενοδόχο`

Οι ξενοδόχοι λογαριάζουν χωρίς τον `ξενοδόχο`

“Οι ξενοδόχοι λογαριάζουν χωρίς τον `ξενοδόχο`!”. Αυτή ήταν ούτε λίγο ούτε πολύ η απάντηση του υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Νικήτα Κακλαμάνη, στο αίτημα της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής

“Οι ξενοδόχοι λογαριάζουν χωρίς τον `ξενοδόχο`!”. Αυτή ήταν ούτε λίγο ούτε πολύ η απάντηση<...> του υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Νικήτα Κακλαμάνη, στο αίτημα της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής, ΕΞΑ, που του κατατέθηκε πρόσφατα με υπόμνημα και αφορά σε θέματα ασφάλειας, αστυνόμευσης, και γενικά καλυτέρευσης της `εικόνας` του κέντρου της Αθήνας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΞΑ και χθεσινό μας δημοσίευμα, ο υπουργός έδωσε τη διαβεβαίωση του ότι ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου θα επιληφθούν των θεμάτων που θέτει η ΕΞΑ, ώστε να δρομολογηθούν ενέργειες επίλυσής τους.

Όμως σε χθεσινή του δήλωση ο υπουργός είπε πολύ χαρακτηριστικά για το υπόμνημα της ΕΞΑ, και συγκεκριμένα για την απομάκρυνση των μονάδων ΟΚΑΝΑ από το κέντρο της Αθήνας ότι “Για το συγκεκριμένο θέμα, η συμπαθής τάξη των ξενοδόχων λογαριάζει χωρίς τον πραγματικό “ξενοδόχο”.”

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024