Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑνοιγμα στις αγορές της Απω Ανατολής επιχειρεί ο Αβραμόπουλος

Ανοιγμα στις αγορές της Απω Ανατολής επιχειρεί ο Αβραμόπουλος

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στην Ταϊλάνδη, προσκεκλημένος των τοπικών αρχών, προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνια Έκθεσης με θέμα: “Ολυμπιακό Πνεύμα και Αναγέννηση των Ολυμπιακών Αγώνων”…

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στην Ταϊλάνδη, προσκεκλημένος των<...> τοπικών αρχών, προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνια Έκθεσης με θέμα: “Ολυμπιακό Πνεύμα και Αναγέννηση των Ολυμπιακών Αγώνων”.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του ο κ. Αβραμόπουλος θα έχει συναντήσεις με τον Υπουργό Τουρισμού και Αθλητισμού της Ταϊλάνδης, τον Υπουργό Τουρισμό της Γαλλίας, ο οποίος θα παρακολουθήσει τις εκεί εκδηλώσεις, καθώς και με τον Μητροπολίτη Χόνγκ – Κόνγκ και Απω Ανατολής.

Αντικείμενο της συνάντησης που θα έχει ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης με τον ομόλογο του της Ταϊλάνδης θα είναι θέματα τουριστικής συνεργασίας, στο πλαίσιο του ανοίγματος της ελληνικής τουριστικής αγοράς στις αναδυόμενες αγορές της Απω Ανατολής. Για το ίδιο θέμα ο κ. Αβραμόπουλος είχε συναντήσεις μέσα στην εβδομάδα με τους πρέσβεις της Κίνας και της Ιαπωνίας στην Ελλάδα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024