Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠανέτοιμο να καλωσορίσει τους επισκέπτες του το Πήλιο

Πανέτοιμο να καλωσορίσει τους επισκέπτες του το Πήλιο

Πανέτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες του ενόψει των Χριστουγεννιάτικων εορτών είναι το Πήλιο, το βουνό των Κενταύρων, στην κορυφή του οποίουυπάρχει χιόνι, δημιουργώντας έτσι μια ιδιαίτερα εορταστική ατμόσφαιρα. Στα καταλύματα […]

Πανέτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες του ενόψει των Χριστουγεννιάτικων εορτών είναι το Πήλιο, το βουνό των Κενταύρων, στην κορυφή του οποίου<...>υπάρχει χιόνι, δημιουργώντας έτσι μια ιδιαίτερα εορταστική ατμόσφαιρα.

Στα καταλύματα των ορεινών περιοχών και σε εκείνα της πόλης του Βόλου, οι πληρότητες για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, σύμφωνα με την Ένωση Ξενοδόχων του Ν. Μαγνησίας, είναι σε υψηλά επίπεδα, αγγίζοντας το 90% και αφορά περίπου 3.000 κλίνες. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη ελεύθερα δωμάτια, οι τιμές των οποίων ξεκινούν από 50 – 80 ευρώ για ένα δίκλινο δωμάτιο με πρωινό σε μεσαίας κατηγορίας καταλύματα, 60 – 100 ευρώ σε υψηλής κατηγορίας καταλύματα και από 80 – 150 ευρώ σε αναπαλαιωμένα παραδοσιακά αρχοντικά.

Στις παραθαλάσσιες περιοχές, τα καταλύματα που πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για διαμονή το χειμώνα, είναι επίσης πανέτοιμα, ώστε να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες της περιοχής. Οι πληρότητες σε αυτά ξεπερνούν το 30% κι αφορούν στα καταλύματα τα οποία είναι ανοιχτά κατά την εορταστική περίοδο. Οι τιμές στα καταλύματα αυτά κυμαίνονται από 40 μέχρι 80 ευρώ το δίκλινο δωμάτιο με πρωινό ανά διανυκτέρευση.

Σημειώνεται τέλος ότι, λόγω της χωροταξικής τοποθέτησης των χωριών του Πηλίου, είναι δυνατή σε πολύ μικρή απόσταση η μετάβαση από τη θάλασσα στο βουνό κι αντίστροφα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024