Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠρωτοβουλία του νομάρχη Θεσσαλονίκης για απευθείας σύνδεση με Παρίσι
Την προοπτική εξετάζει η Air France

Πρωτοβουλία του νομάρχη Θεσσαλονίκης για απευθείας σύνδεση με Παρίσι

Την προοπτική της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης Θεσσαλονίκη – Παρίσι από την άνοιξη του 2010 εξετάζει η Air France, έπειτα από πρόσκληση εκπροσώπου της εταιρείας Transavia (θυγατρική της Air France) στη […]

Την προοπτική της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης Θεσσαλονίκη – Παρίσι από την άνοιξη του 2010 εξετάζει η<...> Air France, έπειτα από πρόσκληση εκπροσώπου της εταιρείας Transavia (θυγατρική της Air France) στη Θεσσαλονίκη, από τον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ του Νομού Θεσσαλονίκης, με πρωτοβουλία του προέδρου του Οργανισμού και νομάρχη, κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Σκοπός της επίσκεψης του επικεφαλής του Τμήματος Εμπορικού Σχεδιασμού και Διαχείρισης Εσόδων της Transavia κ. Gregory Jamet είναι η διερεύνηση των ευνοϊκών συνθηκών και η συλλογή στοιχείων προκειμένου η εταιρεία να προχωρήσει στο επόμενο βήμα της επένδυσης. Το Γάλλο προσκεκλημένο υποδέχθηκε την Κυριακή 3 Μαΐου 2009 ο κ. Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τη γενική διευθύντρια του Οργανισμού κα Μαριάννα Τσουλιά και το διευθυντή του ΕΟΤ Γαλλίας, κ. Στέφανο Μαυροκορδάτο. Οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στα τουριστικά αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής, ενώ τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2009 μετέβησαν για ξενάγηση στη Χαλκιδική, όπου είχαν επαγγελματικές συναντήσεις με φορείς του νομού.

Τα στελέχη της Transavia επισκέφθηκαν και το Αεροδρόμιο “Μακεδονία”, όπου ξεναγήθηκαν με τη φροντίδα του Αερολιμενάρχη κ. Σ. Βασιλειάδη. Ακολούθησε σύσκεψη όπου συμφωνήθηκε η συνέχιση των επαφών για το σχεδιασμό και την υλοποίηση της σύνδεσης Θεσσαλονίκης – Παρίσι, με αρχικό προγραμματισμό που αφορά 3 εβδομαδιαίες πτήσεις με έναρξη την άνοιξη του 2010.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024