Τελευταία νέα
ΑρχικήΕυρηματικός τρόπος βοήθειας στους σεισμοπαθείς από την easyJet

Ευρηματικός τρόπος βοήθειας στους σεισμοπαθείς από την easyJet

Σύμφωνα με δήλωση του γραφείου τύπου της αεροπορικής εταιρίας easyJet, η εταιρία παρακολουθώντας της τραγικές συνέπειες του πρόσφατου σεισμού στην Αθήνα, δεν ήταν δυνατόν να μείνει ασυγκίνητη και ανενεργή. Προτρέπει […]

Σύμφωνα με δήλωση του γραφείου τύπου της αεροπορικής εταιρίας easyJet, η εταιρία παρακολουθώντας της τραγικές συνέπειες του πρόσφατου σεισμού στην Αθήνα, δεν ήταν δυνατόν να μείνει ασυγκίνητη και ανενεργή. Προτρέπει όλους να δραστηριοποιηθούν και να υποστηρίξουν τα θύματα αυτής της καταστροφής.

Συγκεκριμένα, η easyJet αποφάσισε να προτρέψει όλους τους επιβάτες της γραμμής Αθήνα-Λονδίνο να συνεισφέρουν για αυτόν τον σκοπό κατά την διάρκεια της πτήσης τους. Έτσι λοιπόν θα τους προσφέρεται ένας φάκελος με προσωπική επιστολή του προέδρου της εταιρίας Στέλιου Χατζηιωάννου, που θα τους καλεί να συνεισφέρουν στο βαθμό που μπορούνε. Από τη μεριά της η easyJet δεσμεύεται να διπλασιάσει το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί σε όλες τις πτήσεις της μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 1999.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν και η ισόποση συνεισφορά της easyJet θα κατατεθούν σε ειδικό λογαριασμό που έχει ανοιχθεί από την ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024