Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΕισήγηση ΣΤΕΚ για μετονομασία των αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου

Εισήγηση ΣΤΕΚ για μετονομασία των αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου

Παλαιότερη εισήγηση του για μετονομασία των αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου σε “Zenon” και “Aphrodite” αντίστοιχα επανέφερε στο προσκήνιοο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου (ΣΤΕΚ), με επιστολή του Προέδρου του κ. `Ακη […]

Παλαιότερη εισήγηση του για μετονομασία των αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου σε “Zenon” και “Aphrodite” αντίστοιχα επανέφερε στο προσκήνιο<...>ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου (ΣΤΕΚ), με επιστολή του Προέδρου του κ. `Ακη Βαβλίτη προς τον Υπουργό Συγκοινωνιών και Έργων της Κύπρου, κ. Χάρη Θράσου. Στόχος της εισήγησης αυτής είναι να προωθείται παγκοσμίως και χωρίς καμία απολύτως δαπάνη η αρχαιότατη υπόσταση της Κύπρου και να μεταφέρεται έτσι παντού το μήνυμα της πολιτιστικής ιστορίας του νησιού.

Σημειώνεται ότι η παρούσα εισήγηση του ΣΤΕΚ συμπίπτει με την έναρξη των εργασιών ανάπτυξης των αεροδρομίων από το νέο στρατηγικό επενδυτή, ώστε η μετονομασία να υποδηλώσει τον εκσυγχρονισμό των αεροδρομίων, αλλά και να συμβάλει στη γενικότερη προσπάθεια ανάδειξης της ιστορικής και πολιτιστικής ταυτότητας της τουριστικής Κύπρου.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024