Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΗ British Airways και η Amadeus επεκτείνουν τη συνεργασία τους
Τριετής επέκταση συμφωνίας περιεχομένου έως το 2013

Η British Airways και η Amadeus επεκτείνουν τη συνεργασία τους

H Amadeus και η British Airways ανακοίνωσαν πρόσφατα την τριετή επέκταση της συμφωνίας περιεχομένου που έχουν συνάψει, μέχρι το 2013. Η ανανεωμένη συμφωνία παρέχει στους χρήστες της Amadeus παγκοσμίως πρόσβαση […]

H Amadeus και η British Airways ανακοίνωσαν πρόσφατα την τριετή επέκταση της συμφωνίας περιεχομένου<...> που έχουν συνάψει, μέχρι το 2013. Η ανανεωμένη συμφωνία παρέχει στους χρήστες της Amadeus παγκοσμίως πρόσβαση σε πλήρες περιεχόμενο, καθώς επίσης και πρόσβαση στα ταξιδιωτικά γραφεία, που εργάζονται μέσω της Amadeus, στις ίδιες κατηγορίες τιμών με αυτές που προσφέρονται από την ίδια την ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας.

Ο κ. John Mornement, επικεφαλής πωλήσεων και διανομής της British Airways δήλωσε: “Η Amadeus αποτελεί ένα αξιόπιστο και σημαντικό κανάλι διανομής και είμαστε ευχαριστημένοι που καταλήξαμε σε μια συμφωνία που συνεχίζει να μειώνει το κόστος διανομής μας και να προσφέρει στα συνεργαζόμενα με την Amadeus ταξιδιωτικά γραφεία παγκοσμίως πρόσβαση στις τιμές μας”.

Ο πλήρης κατάλογος τιμών, δρομολογίων και inventory της British Airways που διατίθεται μέσα από το σύστημα της Amadeus θα είναι ο ίδιος με αυτόν που προσφέρεται και απευθείας από οποιοδήποτε άμεσο ή έμμεσο κανάλι, διανομέα ή ιστοσελίδα. Οι χρήστες της Amadeus θα συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση και να συμμετέχουν στις κρατήσεις και το inventory που διαθέτει η αεροπορική εταιρεία στο κοινό της από το εσωτερικό σύστημα κρατήσεων και την κεντρική της ιστοσελίδα, καθώς επίσης και μέσω τρίτων ιστοσελίδων.

“Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την δυνατότητα να προσφέρουμε σταθερότητα στην αγορά της ταξιδιωτικής διανομής. Η Amadeus έχει σαν πρωταρχικό στόχο να παρέχει το ευρύτερο φάσμα ενοποιημένου περιεχομένου στα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία. Μεγαλύτερη προτεραιότητα των πελατών μας είναι να τους προσφέρουμε την δυνατότητα πρόσβασης σε πλήρες περιεχόμενο”, σχολίασε ο κ. Ian Wheeler, αντιπρόεδρος τμήματος Marketing και Διανομής της Amadeus. “Οι συμφωνίες πλήρους περιεχομένου με αεροπορικές εταιρείες, όπως η British Airways συμβάλλουν καθοριστικά στη αποστολή μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας σταθερότητα και ξεκάθαρο μακρόχρονο πλάνο”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024