Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΠεριφερειακή διάσκεψη των υπηρεσιών πολιτικής αεροπορίας στα Σκόπια

Περιφερειακή διάσκεψη των υπηρεσιών πολιτικής αεροπορίας στα Σκόπια

Ξεκίνησε η Περιφερειακή διάσκεψη των υπηρεσιών πολιτικής αεροπορίας στα Σκόπια με την παρουσία εκπροσώπων των υπηρεσιών πολιτικής αεροπορίας των χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Τη διάσκεψη διοργανώνει η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας […]

Ξεκίνησε η Περιφερειακή διάσκεψη των υπηρεσιών πολιτικής αεροπορία<.>ς στα Σκόπια με την παρουσία εκπροσώπων των υπηρεσιών πολιτικής<...> αεροπορίας των χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Τη διάσκεψη διοργανώνει η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας της ΠΓΔΜ, έχοντας τη στήριξη του Διεθνούς Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO), της EUROCONTROL και της επιτροπής του ΝΑΤΟ για διαχείριση του εναέριου χώρου (NATMC).

Στόχος των διοργανωτών της διάσκεψης είναι η εξεύρεση λύσεων για την αποκατάσταση της συγκοινωνίας στον εναέριο χώρο των Βαλκανίων, η οποία την τελευταία δεκαετία, λόγω των γεγονότων στην Κροατία τη Βοσνία και τη Γιουγκοσλαβία, ήταν περιορισμένη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024