Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣτενότερη η συνεργασία Ε.Ε. και Ινδίας στον τομέα της πολιτικής αεροπορίας
EU-India Aviation Summit

Στενότερη η συνεργασία Ε.Ε. και Ινδίας στον τομέα της πολιτικής αεροπορίας

Διακήρυξη συνεργασίας στον τομέα της πολιτικής αεροπορίας μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ινδίας υπέγραψαν πριν λίγες μέρες, με αφορμή την πραγματοποίηση του `EU-India Aviation Summit` στο Νέο Δέλχι, ο αντιπρόεδρος της […]

Διακήρυξη συνεργασίας στον τομέα της πολιτικής αεροπορίας μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ινδίας υπέγραψαν πριν λίγες μέρες, με αφορμή την πραγματοποίηση του `EU-India Aviation Summit` στο Νέο Δέλχι, ο αντιπρόεδρος της Ε.Ε.,<...>κ. Jacques Barrot και ο υπουργός Πολιτικής Αεροπορίας της Ινδίας, κ. Praful Patel.

“Δεδομένης της μεγάλης ανάπτυξης και των ευκαιριών για δημιουργία υποδομών που παρουσιάζει η Ινδία στο χώρο της πολιτικής αεροπορίας, είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την ενίσχυση της συνεργασίας μας. Τα οφέλη από την συνεργασία θα είναι μεγάλα και αμοιβαία σχολίασε σε δηλώσεις του ο κ. Barrot από το Νέο Δελχί. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αγορά της Ινδίας είναι από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στον χώρο των αερομεταφορών και αποτελεί αγορά στρατηγικής σημασίας τόσο για την Ε.Ε., όσο και για την παγκόσμια βιομηχανία γενικότερα.

Σε πρώτη φάση οι δύο πλευρές συμφώνησαν να αναπροσαρμόσουν το νομικό πλαίσιο των διμερών συμφωνιών συνεργασίας, που έχουν επιτευχθεί μέχρι σήμερα μεταξύ της Ινδίας και των μελών της Ε.Ε., ενώ σε δεύτερη φάση αποφασίστηκε η προετοιμασία ενός κοινού σχεδίου δράσης, όσον αφορά στην τεχνική και τεχνολογική τους μελλοντική συνεργασία. Και τα δύο θέματα τέθηκαν άμεσης προτεραιότητας, με τις σχετικές συζητήσεις να ξεκινούν επισήμως στις αρχές του 2007.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024