Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑπευθείας διεθνείς αεροπορικές συνδέσεις με οκτώ πόλεις δρομολογεί η China Eastern Airlines

Απευθείας διεθνείς αεροπορικές συνδέσεις με οκτώ πόλεις δρομολογεί η China Eastern Airlines

Από την πόλη Xi`an, πρωτεύουσα της επαρχίας Shaanxi στην Κίνα θα ξεκινήσουν οι πτήσεις της China Eastern Airlines (CEA)σε οκτώ διεθνείς προορισμούς. Επισημαίνεται πως η πόλη Xi`an έχει μετατραπεί σε […]

Από την πόλη Xi`an, πρωτεύουσα της επαρχίας Shaanxi στην Κίνα θα ξεκινήσουν οι πτήσεις της China Eastern Airlines (CEA)<...>σε οκτώ διεθνείς προορισμούς. Επισημαίνεται πως η πόλη Xi`an έχει μετατραπεί σε ένα σημαντικό κόμβο για την CEA στην Βορειοδυτική Κίνα, καθώς διαθέτει απευθείας συνδέσεις σε 25 διεθνείς διαδρομές.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Li Fenghua, πρόεδρος της CEA, “οι επιβάτες της CEA από την επαρχία Shaanxi και τις γειτονικές περιοχές έχουν πλέον την δυνατότητα να πετάξουν απευθείας προς Κουάλα Λουμπούρ, Σιγκαπούρη, Μπανγκόκ, Δελχί, Λονδίνο, Παρίσι, Βανκούβερ και Λος `Αντζελες χωρίς να αλλάζουν αεροπλάνα στην Σαγκάη”.

Ο κ. Sun Qingyun, δήμαρχος της Xi`an, ανέφερε σχετικά πως “η ανάπτυξη της περιοχής θα βοηθήσει στην προβολή της πόλης ως ένας από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς προορισμούς στην Κίνα. Η πόλη δέχθηκε 775.000 τουρίστες από το εξωτερικό και 23,45 εκατομμύρια από την Κίνα το 2005″.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024