Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςAustrian Airlines: Γιορτάζει τα 50 χρόνια της

Austrian Airlines: Γιορτάζει τα 50 χρόνια της

H Austrian Airlines, η «Ευρωπαϊκή Αεροπορική Εταιρία της Χρονιάς 2008», όπως ψηφίστηκε από τους αναγνώστες του Γερμανικού οικονομικού περιοδικού “Capital”, συμπληρώνει πορεία 50 ετών και προσφέρει ένα εντυπωσιακό δώρο στους […]

H Austrian Airlines, η «Ευρωπαϊκή Αεροπορική Εταιρία της Χρονιάς 2008», όπως ψηφίστηκε από τους αναγνώστες του Γερμανικού<...> οικονομικού περιοδικού “Capital”, συμπληρώνει πορεία 50 ετών και προσφέρει ένα εντυπωσιακό δώρο στους πελάτες της. Με κόστος εισιτηρίου μόλις 111 ευρώ συμπεριλαμβανομένων φόρων, η Αustrian Airlines μας προσκαλεί να επισκεφτούμε την υπέροχη Αυστριακή πρωτεύουσα τον φετινό χειμώνα, εκμεταλλευόμενοι την ειδική τιμή που ισχύει για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν προς τη Βιέννη την περίοδο 8 Ιανουαρίου έως 31 Μαρτίου 2009.

Η ατμοσφαιρική πόλη, στις όχθες του Δούναβη, είναι μια υπέροχη χειμερινή οπτασία, που για το χειμώνα του 2009 επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Φιλόξενη αριστοκράτισσα, μας κερνάει τούρτα Ζάχερ και μας χαλαρώνει με τις μελωδίες του Μότσαρτ, που αντηχούν στις μεγαλοπρεπείς αίθουσες του Konzerthaus, της Όπερας και του ανακτόρου Hofburg, προσκαλώντας μας να χορέψουμε βαλς στο Wiener Ärzteball ή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Kursalon και τον επίσημο χορό Johann Strauss Ball.

Στα δεκάδες μουσεία, οι τουρίστες θα θαυμάσουν τους ανεπανάληπτους θησαυρούς και εντυπωσιακές εκθέσεις, θα επισκεφθούν ανάκτορα και επαύλεις που αποπνέουν το μεγαλείο του παρελθόντος, θα περιπλανηθούν σε πανέμορφα πάρκα και κήπους, θα κάνουν πατινάζ στο εντυπωσιακό παγοδρόμιο μπροστά από την πλατεία του Δημαρχείου. Ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, εξαιρετικές προτάσεις διαμονής, υπέροχα καταστήματα και κοσμοπολίτικα βιενέζικα καφέ, συνθέτουν έναν μαγευτικό προορισμό, μια κλασική χειμερινή επιλογή, με άρωμα πολιτισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024