Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΔεν ήρθαν σε συμφωνία τα συνδικάτα και η διοίκηση της British Airways
Μεγάλες κόντρες διοίκησης και εργαζομένων

Δεν ήρθαν σε συμφωνία τα συνδικάτα και η διοίκηση της British Airways

Οι ομιλίες μεταξύ των εκπροσώπων της διοίκησης της British Airways και των συνδικάτων που ολοκληρώθηκαν χθες δεν κατέληξαν σε συμφωνία. Από την πλευρά της η αεροπορική εταιρία έκανε μια λακωνική […]

Οι ομιλίες μεταξύ των εκπροσώπων της διοίκησης της British Airways και των συνδικάτων που ολοκληρώθηκαν χθες δεν κατέληξαν σε συμφωνία<...>.

Από την πλευρά της η αεροπορική εταιρία έκανε μια λακωνική ανακοίνωση ότι υπάρχουν σχέδια για νέες συναντήσεις την ερχόμενη εβδομάδα, χωρίς όμως να αναφέρει συγκεκριμένη ημερομηνία.

Εν τω μεταξύ, τα συνδικάτα απειλούν με νέες σαρωτικές απεργείες που θα ξεκινήσουν από τον Σεπτέμβριο. Η απάντηση της British Airways είναι ότι συνεχίζει ακάθεκτα να εκπαιδεύει εθελοντικά πληρώματα καμπίνας ώστε σε περίπτωση απεργείας να είναι σε θέση να πραγματοποιήσει όλες τις πτήσεις σε μακρυνούς προορισμούς από το Heathrow.

Σε δήλωση του ο διευθύνων σύμβουλος της British Airways, Willie Walsh, είπε ότι «θα ήθελα να υπάρξει μια λύση, αλλά προετοιμαζόμαστε για να ανταπεξέλθουμε σε περαιτέρω ενέργειες».

Την προηγούμενη εβδομάδα οι απεργεία του ιπτάμενου προσωπικού κόστισε στην αεροπορική εταιρία τουλάχιστον 184 εκατ. λίρες σύμφωνα με υπολογισμούς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024