Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΔιακοπές στην Αμερική με ειδικές τιμές από την British Airways
Ειδικές τιμές για ταξίδια που θα γίνουν μέχρι και τις 16 Αυγούστου

Διακοπές στην Αμερική με ειδικές τιμές από την British Airways

Η British Airways, θέλοντας να προσφέρει σε ακόμη περισσότερους ταξιδιώτες την ευκαιρία να επισκεφτούν την Αμερική αυτό το καλοκαίρι ανακοινώνει προσφορές με ελκυστικές τιμές για μια σειρά προορισμών στις Ηνωμένες […]

Η British Airways, θέλοντας να προσφέρει σε ακόμη περισσότερους ταξιδιώτες την ευκαιρία να επισκεφτούν την Αμερική<...> αυτό το καλοκαίρι ανακοινώνει προσφορές με ελκυστικές τιμές για μια σειρά προορισμών στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Συγκεκριμένα, για εισιτήριο μετ`επιστροφής σε: Νέα Υόρκη,Βοστώνη, Σικάγο, Ουάσιγκτον, Μαϊάμι, Λος Aντζελες και Σαν Φρανσίσκο. Οι ειδικές τιμές ισχύουν για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και τις 16 Αυγούστου 2009, ενώ η αγορά του εισιτηρίου πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τις 31 Ιουλίου 2009.

Οι επιβάτες της British Airways που ταξιδεύουν σε προορισμούς των ΗΠΑ μπορούν να συμπληρώνουν online τις επιπλέον πληροφορίες που απαιτούνται, ώστε να παρουσιαστούν απευθείας στην πύλη επιβίβασης, αποφεύγοντας κάθε άλλη χρονοβόρα διαδικασία. Παράλληλα, είναι πλέον σε θέση να απολαύσουν την εμπειρία των εγκαταστάσεων του Terminal 5 στο Heathrow. Οι επιβάτες δε συναντούν ουρές κατά το check-in, η ακρίβεια στις ώρες των πτήσεων είναι υποδειγματική και ο χρόνος παραλαβής των αποσκευών είναι ο ελάχιστος. Παράλληλα, το Terminal 5 στεγάζει ένα υπερσύγχρονο εμπορικό κέντρο και η απλοποίηση των διαδικασιών επιβίβασης αφήνει περισσότερο χρόνο για περιήγηση και ψώνια.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024