Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςH Lufthansa σερβίρει κρασί παραγωγής Gerard Depardieu
Καλοκαιρινό κρασί που σερβίρεται στη Business Class σε πτήσεις εντός Ευρώπης

H Lufthansa σερβίρει κρασί παραγωγής Gerard Depardieu

Οι επιβάτες Business-Class της Lufthansa στις ευρωπαϊκές πτήσεις, απολαμβάνουν πλέον ένα πολύ ξεχωριστό κρασί ονομασίας προέλευσης από την Κοιλάδα του Λίγηρα: το Cabernet-dΆAnjou 2009 από το κτήμα Chateau de Tigne, […]

Οι επιβάτες Business-Class της Lufthansa στις ευρωπαϊκές πτήσεις, απολαμβάνουν πλέον ένα πολύ ξεχωριστό κρασί ονομασίας προέλευσης<...> από την Κοιλάδα του Λίγηρα: το Cabernet-dΆAnjou 2009 από το κτήμα Chateau de Tigne, που ανήκει στο διάσημο Γάλλο ηθοποιό Gerard Depardieu.

Ο Gerard Depardieu είναι αναμφίβολα ένας κινηματογραφικός θρύλος, αλλά η ηθοποιία δεν είναι το μοναδικό πάθος του. Πολύ πριν ενσαρκώσει με επιτυχία τον μεγαλόσωμο Οβελίξ, δημοφιλή ήρωα του νεανικού κοινού, ανακάλυψε την αγάπη και τον ενθουσιασμό του για τα εκλεκτά κρασιά της πατρίδας του, Γαλλίας. Πριν από μερικά χρόνια, ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ αγόρασε ένα ιστορικό πύργο στην Κοιλάδα του Λίγηρα, ο οποίος είχε επιβιώσει από θρησκευτικούς πολέμους και επαναστάσεις, στη διάρκεια της πολυτάραχης ιστορικής πορείας του τόπου. Θαμπώθηκε από τους αμπελώνες και τα κελάρια κρασιού που υπήρχαν στο κτήμα και από εκείνη τη στιγμή έγινε οινοποιός.

Κάθε χρόνο, ο αμπελώνας παράγει τα πιο εκλεκτά κρασιά προς τέρψιν όσων αγαπούν τον οίνο. Αλλά το να καλλιεργεί κανείς το φτωχό έδαφος της περιοχής είναι πολύ επίπονο έργο, μέχρι να ωριμάσουν τα πολύτιμα αμπέλια και να γίνει συγκομιδή των σταφυλιών. Αν και παράγονται εκλεκτά λευκά κρασιά ποικιλίας Chenin Blanc, τα ανώτερης εσοδείας κόκκινα από ποικιλίες Gamay, Grolleau, Cabernet-Sauvignon και Cabernet-Franc δίνουν ζουμερά ροζέ και δυνατά κόκκινα. Το rose Cabernet-dΆAnjou 2009, από δύο ποικιλίες Cabernet, έχει μια ιδιαίτερη γεύση που θυμίζει εσπεριδοειδή και βατόμουρα. Διακρίνεται για τη φρεσκάδα του, τον αναζωογονητικό του χαρακτήρα και είναι ευχάριστο στη γεύση. Ένα εξαιρετικό καλοκαιρινό κρασί, σερβίρεται επί του παρόντος στη Business Class στις Ευρωπαϊκές πτήσεις της Lufthansa.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024