Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΚυρώσεις στην British Airways για υψηλές χρεώσεις επίναυλου καυσίμου

Κυρώσεις στην British Airways για υψηλές χρεώσεις επίναυλου καυσίμου

Πρόστιμο, ύψους 121,5 εκατ. λιρών, για υψηλές χρεώσεις επίναυλου καυσίμου στα εισιτήρια πτήσεων μακρινών αποστάσεων από τον Αύγουστο του 2004 έως τον Ιανουάριο του 2006, επέβαλε στην εταιρία British Airwaysη […]

Πρόστιμο, ύψους 121,5 εκατ. λιρών, για υψηλές χρεώσεις επίναυλου καυσίμου στα εισιτήρια πτήσεων μακρινών αποστάσεων από τον Αύγουστο του 2004 έως τον Ιανουάριο του 2006, επέβαλε στην εταιρία British Airways<...>η Επιτροπή Ανταγωνισμού της Βρετανίας, ενώ επιβολή προστίμου, για παραβίαση του υγιούς ανταγωνισμού στις αερομεταφορές, σχεδιάζει και το Υπουργείο Δικαιοσύνης των Η.Π.Α. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρίας, το συνολικό ποσό των προστίμων εκτιμάται στα 350 εκατ. λιρών.

Ο διευθύνων σύμβουλος της British Airways, κ. Willie Walsh, δήλωσε σχετικά: “Θέλω να βεβαιώσω πως οι επιβάτες μας δεν υπέστησαν επιπλέον χρεώσεις. Οι αυξήσεις στις χρεώσεις επίναυλου καυσίμου είναι μια νόμιμη οδός για την περικοπή των κόστων. Παρόλα αυτά, το γεγονός αυτό δεν δικαιολογεί σε καμιά περίπτωση το μη – ανταγωνιστικό πνεύμα των λίγων ατόμων εντός της British Airways. Η μη – ανταγωνιστική συμπεριφορά δεν είναι αποδεκτή και τη καταγγέλουμε ανεπιφύλακτα.

Η πολιτική ανταγωνισμού της εταιρίας μας απαιτεί όλο το προσωπικό να συμμορφώνεται με το νόμο σε κάθε περίπτωση. Είμαι ικανοποιημένος που έχουμε σωστά μέτρα ελέγχου. Παρόλα αυτά όμως, είναι θλιβερό μερικά άτομα, όταν αγνοούν την πολιτική μας”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024