Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςMε την Austrian Airlines και τον Λάμψη 92,3 ζωντανά στη Eurovision
Δύο τυχεροί νικητές θα βρεθούν με τον Σάκη Ρουβά στη Μόσχα για το μεγάλο γεγονός

Mε την Austrian Airlines και τον Λάμψη 92,3 ζωντανά στη Eurovision

Ένας ραδιοφωνικός διαγωνισμός διεξαγόταν μέχρι τη Δευτέρα 23 Μαρτίου στον Λάμψη 92,3, με τη συνεργασία της Austrian Airlines και την Πολυβιταμίνη Vital Plus Q10″ και έπαθλο την εμπειρία ενός ταξιδιού […]

Ένας ραδιοφωνικός διαγωνισμός διεξαγόταν μέχρι τη Δευτέρα 23 Μαρτίου στον Λάμψη 92,3, με τη συνεργασία της Austrian Airlines και την<...> Πολυβιταμίνη Vital Plus Q10″ και έπαθλο την εμπειρία ενός ταξιδιού στη Μόσχα, παρέα με το Σάκη Ρουβά και τους παραγωγούς του ραδιοφωνικού σταθμού, την Κατερίνα Αθανασίου και το Δημήτρη Ψεματίκα. Οι δύο τυχεροί αναδείχτηκαν μέσα από την κλήρωση που έγινε στις 23 Μαρτίου 2009 στον Λάμψη 92,3 και θα βρίσκονται στη Μόσχα ως μέλη της αποστολής του σταθμού με pom poms, banners, t-shirts κ.λπ. για να υποστηρίξουν την ελληνική συμμετοχή. Θα πετάξουν με την Austrian Airlines στη Μόσχα μαζί με τους παραγωγούς του σταθμού και θα βρίσκονται μαζί τους στη κάλυψη όλων των happenings της εβδομάδας της Eurovision. Θα συμμετάσχουν ζωντανά στην πρωινή εκπομπή και θα τα δουν όλα από κοντά, έχοντας «πάσα» All Access, καθώς και θα συναντήσουν από κοντά το Σάκη Ρουβά.

Ο κάθε νικητής θα έχει πληρωμένα τα έξοδά του (business class πτήσεις με την Austrian Airlines, διαμονή και εισιτήρια για τους ημιτελικούς και τον τελικό) και θα ζήσει από κοντά την ατμόσφαιρα αυτής της ξεχωριστής γιορτής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024