Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΟ Π. Βαρδινογιάννης διεκδικητής της Ολυμπιακής μέσω της IAS

Ο Π. Βαρδινογιάννης διεκδικητής της Ολυμπιακής μέσω της IAS

Ο Π. Βαρδινογιάννης φαίνεται να ηγείται στην αυστραλιανή κοινοπραξία Integrated Airline Solution (IAS) που διεκδικεί την Ολυμπιακή Αεροπορία, κατέχοντας το 51%. Στο τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 23 Δεκεμβρίου, […]

Ο Π. Βαρδινογιάννης φαίνεται να ηγείται στην αυστραλιανή κοινοπραξία Integrated Airline Solution (IAS) που διεκδικεί την<...> Ολυμπιακή Αεροπορία<.>, κατέχοντας το 51%. Στο τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 23 Δεκεμβρίου, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Μεταφορών Χρίστος Βερελής, αναμένεται η απόφαση της κυβέρνησης στο αν θα κάνει δεκτή την προσφορά της αυστραλιανής κοινοπραξίας ή όχι.

Στην κοινοπραξία συμμετέχουν ακόμη ο καπνοβιομήχανος από τη Βόρειο Ελλάδα Δ. Φέσσας, μέσω της εταιρίας του Spiererfreres η οποία έχει έδρα στη Γενεύη, ο εφοπλιστής κ. Ξενάκης μέσω της εταιρίας GATTA Limited, η εταιρία Brown and Root και οι πιλότοι της Ολυμπιακής μέσω της Ένωσης Χειριστών Πολιτικής Αεροπορίας, ενώ υπολογίζεται ότι θα προστεθούν και άλλοι επιχειρηματίες στην πορεία της διαδικασίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024