Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤον Ιανουάριο τα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων μεταξύ IAS και του συμβούλου για την Ολυμπιακή Αεροπορία

Τον Ιανουάριο τα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων μεταξύ IAS και του συμβούλου για την Ολυμπιακή Αεροπορία

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της αυστραλιανής εταιρίας IAS και του συμβούλου του ελληνικού Δημοσίου σχετικά με την ιδιωτικοποίηση της Ολυμπιακής Αεροπορίας ήδη ξεκίνησαν και όπως έχει ανακοινωθεί τα αποτελέσματα τους θα […]

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της αυστραλιανής εταιρίας IAS και του συμβούλου του ελληνικού Δημοσίου σχετικά με την ιδιωτικοποίηση<...> της Ολυμπιακής Αεροπορίας<.> ήδη ξεκίνησαν και όπως έχει ανακοινωθεί τα αποτελέσματα τους θα γίνουν γνωστά στις αρχές Ιανουαρίου.

Οι διαπραγματεύσεις, που άρχισαν με κοινή υπόδειξη του συμβούλου και της κυβερνήσεως, σύμφωνα με τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών, Χρήστο Βερελή, θα διαρκέσουν 35 εργάσιμες ημέρες.

Όπως είναι γνωστό οι συζητήσεις με την ΑΧΟΝ είχαν έρθει σε αδιέξοδο. Παρόλα αυτά η εταιρία σύμφωνα με πολιτική βούληση δεν θα εξαιρεθεί της διαδικασίας. Το υπουργείο προσανατολίζεται σε λύση εξεύρεσης πολλαπλών ομίλων για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της Ολυμπιακής Αεροπορίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024