Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑποσύρεται από την Ελλάδα η Delta Airlines
Παύση των απευθείας πτήσεων προς την Ελλάδα

Αποσύρεται από την Ελλάδα η Delta Airlines

Η αμερικανική αεροπορική εταιρεία Delta σκοπεύει να σταματήσει τις πτήσεις της προς την Ελλάδα από το φθινόπωρο του 2012 (26 Οκτωβρίου).

Από το ερχόμενο φθινόπωρο αναμένεται να μην υπάρχει καμία απευθείας αεροπορική πτήση από Ελλάδα προς Αμερική και αντιστρόφως, με αρνητικές συνέπειες στην προσπάθεια προσέλκυσης τουριστικού ρεύματος από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μετά την κατάργηση των απευθείας πτήσεων της Ολυμπιακής το 2009 και στη συνέχεια τη διακοπή των πτήσεων της αμερικανικής Continental, ακόμη μια αμερικανική εταιρεία, η Delta, προγραμματίζει να σταματήσει τις πτήσεις της προς τη χώρα μας, ενώ μόνο για τη θερινή περίοδο σκοπεύει να ξεκινήσει πτήσεις η US Airways από τη Φιλαδέλφεια προς την Αθήνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ομογενειακής εφημερίδας “Εθνικός Κήρυκας” και όπως αναμεταδίδει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, η Delta Airlines, η μοναδική εταιρεία που πραγματοποιεί σήμερα καθημερινά πτήσεις από το αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης JFK με προορισμό τον Διεθνή Αερολιμένα “Ελευθέριος Βενιζέλος” των Αθηνών, αποφάσισε να διακόψει τις πτήσεις της προς την Ελλάδα στις 26 Οκτωβρίου 2012. Σύμφωνα με την εφημερίδα, μόλις ο “Εθνικός Κήρυκας” ενημερώθηκε για την είδηση, επικοινώνησε με τη Delta, και ύστερα από αναμονή μίας ώρας, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της αεροπορικής εταιρείας επιβεβαίωσε την πληροφορία. Εκπρόσωπος πάντως της Delta δήλωσε στην εφημερίδα ότι δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση αυτήν τη στιγμή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024