Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήAndronis Hotels: Συνεχίζεται η στρατηγική ανάπτυξης με νέο ξενοδοχείο στο χαρτοφυλάκιο στην Πάρο
Νέα Ξενοδοχεία

Andronis Hotels: Συνεχίζεται η στρατηγική ανάπτυξης με νέο ξενοδοχείο στο χαρτοφυλάκιο στην Πάρο

Ο όμιλος Andronis ανακοίνωσε την επέκταση του στη Πάρο με το ξενοδοχείο Minois και σχεδιάζει νέα εγκατάσταση στη Μήλο το 2025, ενισχύοντας τη θέση του στην πολυτελή φιλοξενία στην Ελλάδα.

Ο όμιλος Andronis, μια οικογενειακή επιχείρηση πεντάστερων πολυτελών ξενοδοχείων σε Αθήνα και Σαντορίνη, ανακοίνωσε την επέκτασή του στην Πάρο με την απόκτηση του Ξενοδοχείου Minois. Η στρατηγική αυτή επέκταση συμπληρώνει τον σταθερό σχεδιασμό για τη διεύρυνση της παρουσίας του ομίλου Andronis σε περισσότερους από δύο προορισμούς, προσθέτοντας ένα ακόμα πολυτελές κατάλυμα. Επιπλέον, αναμένεται να συνεχίσει τη στρατηγική επέκταση με μια νέα εγκατάσταση στη Μήλο, πιθανώς στο άμεσο μέλλον, το 2025. Αυτή η πρωτοβουλία ενισχύει περαιτέρω τη θέση του brand ως έναν από τους κορυφαίους ομίλους πολυτελούς φιλοξενίας στην Ελλάδα.

Το Andronis Minois εγκαινιάζει τη λειτουργία του τον Απρίλιο του 2024, στον Παρασπόρο,επαναπροσδιορίζoντας την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με μια σύγχρονη πινελιά. Μια ωδή στον παρισινό κυβισμό, το Andronis Minois εναρμονίζει τη γεωμετρία της Πάρου με την απαράμιλλη ομορφιά του Αιγαίου Πελάγους, αποτυπώνοντας μια σαγηνευτική σχεδιαστική πινελιά. Η αφήγηση παίρνει ζωή μέσα από εμβληματικά λευκά κτίσματα, που αντικατοπτρίζουν με διαύγεια τα ζωηρά χρώματα και τις φυσικές υφές. Εμπνευσμένο από τη χαρακτιριστική γοητεία των Ισπανικών, Γαλλικών και Ιταλικών Ριβιέρων, αλλά και με διακριτικές επιρροές από το Μαρόκο, τα στοιχεία αυτά ευθυγραμμίζονται πλήρως αποτυπώνοντας τη συνολική εμπειρία της φιλοξενίας στη Μεσόγειο.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι και περήφανοι που καλωσορίζουμε το Andronis Minois στην οικογένεια του Andronis Hotels. Αυτή η επέκταση αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής και του οράματός μας για τον ανασχηματισμό του τοπίου της φιλοξενίας. Το Andronis Minois αποτελεί ένα εξαιρετικό προορισμό, μοναδικό στην Πάρο που αναμφίβολα θα καθηλώσει τους απαιτητικούς μας επισκέπτες. Σε πλήρη αρμονία με την εμβληματική παρουσία του Ομίλου στη Σαντορίνη έρχεται για να αφήσει ανεξίτηλη εντύπωση στην καρδιά και το μυαλό κάθε επισκέπτη που θα βρεθεί στην Πάρο. Το Andronis Minois ευθυγραμμισμένο με τις αξίες του brand μας, θα παρέχει πραγματική Ελληνική φιλοξενία.», δήλωσε ο Γιώργος Φιλιππίδης, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Andronis.

Μετά από μια ολοκληρωμένη ανακαίνιση το 2023, το Andronis Minois παρουσιάζει ένα εκλεπτυσμένο χαρτοφυλάκιο με 44 πολυτελείς σουίτες, καθεμία από τις οποίες διαθέτει μοναδικούς χώρους όπως βεράντα και αίθριο. Κάθε σουίτα προσφέρει μοναδική θέα στη θάλασσα, εμπλουτίζοντας την εμπειρία του επισκέπτη με ιδιωτικές πισίνες για μια επιπλέον νότα αποκλειστικότητας. Το εσωτερικό αντικατοπτρίζει μια εντυπωσιακή σύνθεση σχεδιαστικών στοιχείων, αναδεικνύοντας τον εξαιρετικό ταλέντο των Ελλήνων δημιουργών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024