Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΔιεθνείς διακρίσεις για τρία ξενοδοχεία της Louis Hotels

Διεθνείς διακρίσεις για τρία ξενοδοχεία της Louis Hotels

To Iberostar Kerkyra Golf και το Louis Imperial Beach Hotel and Club, μέλη της Louis Hotels, απέσπασαν για άλλη μια χρονιά το “Thomas Cook Marque of Excellence Award”, στο πλαίσιο […]

To Iberostar Kerkyra Golf και το Louis Imperial Beach Hotel and Club, μέλη της Louis Hotels, απέσπασαν για άλλη μια χρονιά το “Thomas Cook Marque of Excellence Award”, στο πλαίσιο αναγνώρισης των υψηλών υπηρεσιών<...>που προσφέρουν στους επισκέπτες του. Επιπλέον το Iberostar Kerkyra Golf κέρδισε και ένα ακόμη διεθνές βραβείο, το “GOLD METAL AWARD 2008”, που απονεμήθηκε από την «FIRST CHOICE».

Οι σημαντικές αυτές διακρίσεις απονέμονται σε ετήσια βάση από δύο από τους μεγαλύτερους τουριστικούς οργανισμούς της Μεγάλης Βρετανίας και βασίζονται στο υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών, στην εξυπηρέτηση των φιλοξενούμενων και στο συνολικό επίπεδο ικανοποίησης από τη διαμονή στο ξενοδοχείο, στοιχεία τα οποία αξιολογούνται από τους πελάτες τους.

Παράλληλα, το ξενοδοχείο Louis Colossos Beach, που βρίσκεται στη Καλλιθέα της Ρόδου, τιμήθηκε με το διεθνές βραβείο «Hotelo Awards 2008», από τον τουριστικό οργανισμό Gulet Touristik, έναν από τους μεγαλύτερους της Ευρώπης, καταλαμβάνοντας μία από τις πρώτες θέσεις ανάμεσα στα 40 πιο δημοφιλή ξενοδοχεία του κόσμου. Η σημαντική αυτή διάκριση προήλθε από τις αξιολογήσεις πολυάριθμων τουριστών που επισκέπτονται το ξενοδοχείο.

Ο κ. Ιάσων Περδίος, Διευθύνων Σύμβουλος της Louis Hotels δήλωσε σχετικά: «Οι διακρίσεις, ανάμεσα σε μεγάλο αριθμό ξενοδοχείων, αποτελεί μεγάλη τιμή που έρχεται να ενισχύσει τη σταθερή προσήλωσή μας στο υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας. Βασικός στόχος της Louis Hotels είναι να ανταποκρίνεται στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των επισκεπτών των ξενοδοχείων της σε Ελλάδα, Κύπρο και Αίγυπτο».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024