Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔιεθνής διάκριση για το Grace Santorini
Το Grace Santorini στη Gold List 2012 του Condé Nast Traveller

Διεθνής διάκριση για το Grace Santorini

Καλύτερο Ξενοδοχείο σε Τοποθεσία στην Ευρώπη για το ξενοδοχείο Grace Santorini, που συμπεριλαμβάνεται στη Gold List 2012 του περιοδικού Condé Nast Traveller.

Μια νέα κατάκτηση για το πολυβραβευμένο Grace Santorini, το οποίο έλαβε πρόσφατα τη διάκριση του “Καλύτερου Ξενοδοχείου σε Τοποθεσία στην Ευρώπη”, από τον διεθνή τίτλο Condé Nast Traveller και συμπεριλαμβάνεται στη Gold List 2012 του περιοδικού (τεύχος Ιανουαρίου 2012). Η διάσημη Gold List ανακοινώνεται στην αρχή κάθε χρονιάς και παρουσιάζει τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, όπως επιλέχθησαν από τη δημοσιογραφική ομάδα του περιοδικού και τους ειδικούς στο χώρο του τουρισμού & των ξενοδοχείων.

Το Grace Santorini επιλέχθηκε μεταξύ εκατοντάδων ξενοδοχείων και διακρίθηκε για την ιδανική τοποθεσία στην οποία βρίσκεται, στο Ημεροβίγλι, κτισμένο στη μαγευτική Καλντέρα, σε υψόμετρο 300 μέτρων. Ειδική μνεία γίνεται στην ποιότητα των υπηρεσιών του πολυτελούς boutique ξενοδοχείου, καθώς παρέχει “ασύγκριτη ποιότητα” και “υπηρεσίες υψηλού επιπέδου”.

Το περιοδικό μεταξύ άλλων αναφέρει: “…η απρόσκοπτη θέα της Καλντέρας από την εκπληκτική τοποθεσία του ξενοδοχείου είναι σαγηνευτική, ενώ την ώρα που δύει ο ήλιος, είναι απλά, μαγευτική…”. Το Grace Santorini διαθέτει 20 πολυτελείς σουίτες και deluxe δωμάτια με κομψό σχεδιασμό και minimal διακόσμηση, όπως και ιδιωτικές βεράντες με jacuzzi. Η Grace Suite θεωρείται η μεγαλύτερη και πιο άνετη σουίτα σε ολόκληρη την Καλντέρα. Το ξενοδοχείο διαθέτει ένα εστιατόριο και δύο πισίνες, συμπεριλαμβανομένης μίας πισίνας infinity, η οποία χαρίζει θέα προς το πέλαγος.

Σημαντική προσθήκη στην ευρεία γκάμα των εκλεκτών υπηρεσιών που προσφέρει ο Όμιλος Grace, αποτελεί η αποκλειστική υπηρεσία “Bespoke by Grace”, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες όλων των ξενοδοχείων Grace να επιλέξουν πριν ακόμα από την άφιξή τους, πώς επιθυμούν τη διακόσμηση του δωματίου τους, τον τύπο των μαξιλαριών που προτιμούν, το αγαπημένο τους άρωμα για το δωμάτιο, αλλά και τη δυνατότητα διαμόρφωσης του περιεχομένου του mini bar. Παράλληλα, οι εκλεκτοί επισκέπτες των Grace Hotels μπορούν να απολαμβάνουν μικρές στιγμές πολυτέλειας, όπως την επιλογή σαμπάνιας κατά τις βραδινές ώρες, αλλά και τη χρήση κινητού τηλεφώνου με προ-αποθηκευμένους, χρήσιμους τοπικούς αριθμούς.

Αναφορικά με τη διάκριση του Grace Santorini, η κα Λένα Κασφίκη Λιβανίδου, Επικεφαλής για την περιοχή της Μεσογείου των Grace Hotels, σχολίασε: “…το Grace Santorini αποτελεί έναν θαυμάσιο προορισμό και είναι εξαιρετικό το γεγονός ότι το περιοδικό Condé Nast Traveller, αναγνωρίζει και βραβεύει το ξενοδοχείο μας για τη μοναδική τοποθεσία του. Είμαστε υπερήφανοι για την ποιότητα και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουμε και ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για την εκτίμηση και την αναγνώριση που λάβαμε για το Grace Santorini, από τους ειδικούς στο χώρο των ξενοδοχείων και του τουρισμού…”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024