Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΠακέτο πολιτιστικού τουρισμού από το Μεγάλη Βρεταννία
Δώρο εισιτήρια για μουσεία της Αθήνας

Πακέτο πολιτιστικού τουρισμού από το Μεγάλη Βρεταννία

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία προωθεί την πολιτισμική κληρονομιά της Ελλάδος και σας ταξιδεύει στον κόσμο των διασημότερων πολιτισμικών συλλογών της Αθήνας. Σε μια προσπάθεια ανάδειξης της πλούσιας κληρονομιάς της χώρας, […]

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία προωθεί την πολιτισμική κληρονομιά της Ελλάδος και σας ταξιδεύει<...> στον κόσμο των διασημότερων πολιτισμικών συλλογών της Αθήνας. Σε μια προσπάθεια ανάδειξης της πλούσιας κληρονομιάς της χώρας, το ξενοδοχείο προσφέρει ένα μοναδικό πακέτο διαμονής σε προνομιακές τιμές. Οι επισκέπτες μπορούν να διανυκτερεύσουν με το “Cultural Collection Package” και να απολαύσουν μοναδικό πρωινό στο GB Roof Garden με θέα όλη την Αθήνα, καθώς και δύο εισιτήρια ανά άτομο, με την επιλογή επίσκεψης δύο μουσείων από τα παρακάτω:
– Μουσείο Ακρόπολης
– Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
– Μουσείο Μπενάκη
– Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
– Εβραϊκό Μουσείο
– Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών & Μουσικής Θεοχαράκη

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, ιδιοκτησία της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα Α.Ε., διοικείται από τη Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc., μια από τις κορυφαίες εταιρείες ξενοδοχείων και τουρισμού στον κόσμο, με 992 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 100 χώρες και 145.000 εργαζόμενους στα ξενοδοχεία της ιδιοκτησίας ή της διαχείρισής της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024