Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΞενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: “Ένα Ταξίδι στον Χρόνο” για πλήθη επισκεπτών
Ξενοδοχεία

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία: “Ένα Ταξίδι στον Χρόνο” για πλήθη επισκεπτών

GB

Συνολικά, 3.500 θεατές βίωσαν την οπτικοακουστική εμπειρία που εξιστορεί την πορεία της ναυαρχίδας της ελληνικής φιλοξενίας.

H έκθεσηΈνα Ταξίδι στον Χρόνο: The Immersive Experience” που ξεκίνησε στις 11 Φεβρουαρίου και ολοκληρώθηκε στις 18 Φεβρουαρίου, εγκαινίασε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τους Always Grand εορτασμούς για την 150η επέτειο αδιάλειπτης λειτουργίας του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, παρασύροντας 3.500 επισκέπτες σε μια συναρπαστική περιήγηση στο χρόνο.

GB

Από την πρώτη στιγμή, το κοινό “αγκάλιασε” θερμά την έκθεση, με τις θέσεις να εξαντλούνται λίγες μόνο ημέρες μετά από την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων. Παράλληλα, στο πλαίσιο ειδικών προβολών, πλήθος εκπροσώπων της επιχειρηματικής, πολιτικής, κοινωνικής και δημοσιογραφικής ζωής της χώρας, αλλά και επαγγελματίες του κλάδου της φιλοξενίας, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη διαδραστική αυτή εμπειρία, αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Αξιοποιώντας την τεχνική του projection mapping σε πολλαπλές επιφάνειες, η έκθεση μεταμόρφωσε το Grand Ballroom της “Μεγάλης Βρεταννίας” σε ένα πολύχρωμο, πολυδιάστατο και εντυπωσιακό σκηνικό, συνδυάζοντας εικόνες, ήχους και διηγήσεις, για να ταξιδέψει τον επισκέπτη στην ιστορία της “Μεγάλης Βρεταννίας”.

GB

Με αφετηρία το 1874, έτος ίδρυσης του ξενοδοχείου, και μέσα από σπάνια ντοκουμέντα και ξεχωριστά πρωτοσέλιδα εποχής, το “Ένα Ταξίδι στον Χρόνο” ανέδειξε βήμα-βήμα την πορεία της “Μεγάλης Βρεταννίας”, παράλληλα με σημαντικές στιγμές της ιστορικής εξέλιξης της χώρας.

Από την πρωταγωνιστική θέση του ξενοδοχείου στην αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων το 1896, τη δυναμική του συμβολή στην ανάπτυξη του κλάδου της φιλοξενίας στη χώρα, την κομβική του σχέση με τα γεγονότα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, τη συγκρότηση της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας στον 5ο όροφο το 1974, τις περίφημες χοροεσπερίδες και πολλές άλλες στιγμές-ορόσημα για την πολιτική και κοινωνική ζωή της Ελλάδας, η έκθεση αφηγήθηκε όλα εκείνα που καθιστούν τη “Μεγάλη Βρεταννία” τη ναυαρχίδα της ελληνικής φιλοξενίας, αλλά και ένα σύμβολο της αστικής ζωής της χώρας.

Το Design & Execution της έκθεσης ανέλαβε η YARD Athens, σε Concept & Curation της Όλγας Μαυροειδή. Τη στρατηγική Επικοινωνίας και Προβολής της έκθεσης έχει σχεδιάσει η V+O Communication.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024