Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαTo Louis Kerkyra Golf στα πέντε καλύτερα ξενοδοχεία της Ευρώπης

To Louis Kerkyra Golf στα πέντε καλύτερα ξενοδοχεία της Ευρώπης

Πολύ ευμενή σχόλια απέσπασε το ξενοδοχείο Louis Kerkyra Golf του ομίλου Εταιριών Λούης, από τους πελάτες του βρετανικού τουριστικού οργανισμού First Choice. Στο πλαίσιο του ετήσιου διαγωνισμού “Merit Award”, το […]

Πολύ ευμενή σχόλια απέσπασε το ξενοδοχείο Louis Kerkyra Golf<.> του ομίλου Εταιριών Λούης, από τους πελάτες του βρετανικού<...> τουριστικού οργανισμού First Choice. Στο πλαίσιο του ετήσιου διαγωνισμού "Merit Award", το οποίο διοργανώνει η First Choice, το Louis Kerkyra Golf διακρίθηκε, ως το πλέον άρτια εξοπλισμένο και ολοκληρωμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Κέρκυρα, για την καθαριότητα και υγιεινή που προσφέρει, καθώς και για την ποικιλία και την αφθονία των εδεσμάτων που ετοιμάζει καθημερινά. Ο διαγωνισμός αφορούσε την περίοδο Μαίου-Ιουνίου 2001 και στηρίχθηκε σε ερωτηματολόγια που απάντησαν οι πελάτες της εταιρίας.

Στο πλαίσιο του ίδιου διαγωνισμού το Louis Kerkyra Golf αναγνωρίστηκε ως το πέμπτο καλύτερο ξενοδοχείο στην Ευρώπη, ανάμεσα σε όλα τα ξενοδοχεία που συνεργάστηκε η First Choice.

Μετά από ριζικές ανακαινίσεις των δωματίων του, το Louis Kerkyra Golf ενίσχυσε την μοντέρνα και εκσυγχρονισμένη εικόνα του, διατηρώντας παράλληλα και την Κερκυραϊκή φινέτσα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το 1999 απονεμήθηκε στη Louis Hotels το βραβείο "Best Partners", ενώ την ίδια χρονιά το Louis Creta Princess Beach Hotel στην Κρήτη διακρίθηκε ως το καλύτερο ξενοδοχείο σε όλη τη Μεσόγειο και την Ευρώπη που προσφέρει all inclusive προγράμματα. Παράλληλα, ξενοδοχειακές μονάδες της Louis Hotels έχουν βραβευθεί και από άλλους τουριστικούς οργανισμούς, όπως είναι οι Thomson και Airtours.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024