Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςH 8η HORECA 2013 από 8-11 Φεβρουαρίου 2013 στο Metropolitan Expo
Εκθέσεις

H 8η HORECA 2013 από 8-11 Φεβρουαρίου 2013 στο Metropolitan Expo

Η HORECA θα πλαισιωθεί από σειρά καινοτόμων θεματικών εκδηλώσεων και σεμιναρίων, όπως το Future Hotel on the Web, το HORECA Wine, το 1ο Bartending Show, το 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομίας και το 2o HORECA Beer Festival.

Οι προετοιμασίες για την HORECA συνεχίζονται για την 8η διοργάνωσή της, που θα πραγματοποιηθεί στο Metrpolitan Expo από τις 8 έως τις 11 Φεβρουαρίου 2013. Ήδη 140 προμηθευτικές επιχειρήσεις έχουν -μέχρι τα μέσα Ιουλίου- οριστικοποιήσει με συμβόλαιο τη συμμετοχή τους στην 8η HORECA 2013. Η διοργανώτρια εταιρεία είναι αισιόδοξη  πως ο τελικός αριθμός των εκθετών θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, ώστε και αυτή η διοργάνωση της HORECA να γράψει ιστορία επιβεβαιώνοντας πως είναι η μεγαλύτερη και πληρέστερη έκθεση για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση στη χώρα μας!

Για άλλη μια χρονιά η HORECA θα πλαισιωθεί από σειρά καινοτόμων θεματικών εκδηλώσεων και σεμιναρίων που θα κατακλυστούν από πλήθος επαγγελματιών επισκεπτών. Επίσης, οι διοργανωτές θέλοντας να ενδυναμώσουν το διεθνή χαρακτήρα της έκθεσης ετοιμάζουν ένα ειδικό πρόγραμμα κινήτρων προσέλκυσης σημαντικών διεθνών αγοραστών από ολόκληρο τον κόσμο στοχεύοντας να επισκεφθούν την έκθεση περισσότεροι  από 500 hosted buyers.   

Παράλληλες εκδηλώσεις:

  • Future Hotel on the Web: Σε μια εποχή που οι κρατήσεις από το διαδίκτυο ολοένα αυξάνονται, το “Future Hotel on the Web”, οδηγεί τον Έλληνα ξενοδόχο στη νέα ψηφιακή εποχή και τον βοηθά να μεγιστοποιήσει τις πωλήσεις του από το διαδίκτυο
  • HORECA Wine: Το επώνυμο ελληνικό κρασί συναντά την Εστίαση στην έκθεση HORECA! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι οινοποιητικές εταιρείες θα έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν και να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες.
  • Το 1ο Bartending Show έρχεται στην 8η HORECA: Στην 8η HORECA 2013 θα διοργανωθεί ένα μοναδικό show για τους επαγγελματίες Bartenders, bar managers και ιδιοκτήτες bar και cafes, με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και διαγωνισμών υπό την αιγίδα της Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος (ΕΜΕ).
  • Το “Ελληνικό Πρωινό” σερβίρεται στην 8η HORECA 2013: Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας θα παρουσιάσει τις εξελίξεις και τα αποτελέσματα της συντονισμένης δράσης του για την καθιέρωση του “Ελληνικού Πρωινού” στα ξενοδοχεία στο πλαίσιο της 8ης HORECA 2013.
  • 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομίας στην 8η HORECA: Φέτος στο επίκεντρο των εκδηλώσεων της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας θα βρίσκεται η ανάληψη του Παγκοσμίου Συνεδρίου Αρχιμαγείρων (WACS), στην Αθήνα το 2016. Στα πλαίσια αυτά θα φιλοξενηθούν στη HORECA οι προκριματικοί διαγωνισμοί γαστρονομίας της WACS, οι νικητές των οποίων θα διαγωνιστούν στην Ιταλία τον Οκτώβριο του 2013.
  • 2o HORECA Beer Festival: Η επιτυχία του 1ου Beer Festival παρότρυνε τη διοργανώτρια να προετοιμάσει μια μεγαλύτερη γιορτή μπίρας, με περισσότερες συμμετοχές beer bartenders, ενδιαφέροντες διαγωνισμούς και παρουσιάσεις των νέων trends.
  • Τα πρωταθλήματα SCAE ξανά στη HORECA: Η 8η HORECA 2013 θα φιλοξενήσει για τρίτη φορά τα Πανελλήνια  Πρωταθλημάτα Καφέ του SCAE HELLAS, με στόχο να αναδειχθούν οι καλύτεροι Έλληνες baristas.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024