Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΛοιπές μορφέςΗ Πανελλήνια Ενωση Νέων Αγροτών σε αγροτουριστικές φάρμες στη Φλάνδρα
Eνημέρωση και σεμινάριο για την εμπορία των αγροτικών προϊόντων

Η Πανελλήνια Ενωση Νέων Αγροτών σε αγροτουριστικές φάρμες στη Φλάνδρα

Στις 26 Οκτωβρίου 2010, 47 κυρίως νέοι αγρότες της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών, επισκέφθηκαν αγροτουριστικές φάρμες στο Βέλγιο (Φλάνδρα, περιοχή Brugge) στα πλαίσια επίσκεψης μάθησης που οργανώθηκε από το γραφείο […]

Στις 26 Οκτωβρίου 2010, 47 κυρίως νέοι αγρότες της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών, επισκέφθηκαν αγροτουριστικές φάρμες στο Βέλγιο (Φλάνδρα, περιοχή Brugge)<...> στα πλαίσια επίσκεψης μάθησης που οργανώθηκε από το γραφείο του ευρωβουλευτή κ. Σπύρου Δανέλλη. Ακολούθως έγινε ενημέρωση για τη λειτουργία του Ευρωκοινοβουλίου και, τέλος, σεμινάριο για την “Εμπορία των αγροτικών προϊόντων”.

Ο κ. L. Callemeyn και η κα K. Stroo (το ζευγάρι ιδιοκτητών της κτηνοτροφικής φάρμας με παραγωγή – πώληση τυριού στο Baliehof) ανέπτυξαν την αγροτική τους επιχείρηση σιγά-σιγά και μεθοδικά, έχοντας όμως πάντα στο πλευρό τους μια πολύ ξεκάθαρη νομοθεσία και δημόσιους λειτουργούς, που υποστηρίζουν τους επιχειρούντες αγροτικά-τουριστικά. Το Baliehof μετέχει σε τοπικό δίκτυο αυθεντικών αγροτουριστικών μονάδων.

Ο κ. Δανέλλης, για τη φιλοξενία των νέων αγροτών της ΠΕΝΑ, δήλωσε μεταξύ άλλων: “Σήμερα περισσότερο από ποτέ άλλοτε είναι απόλυτη προτεραιότητα να επικεντρώσουμε τις προσπάθειές μας στον απεγκλωβισμό του δυναμισμού της ελληνικής γεωργίας και της υπαίθρου και να σταματήσουμε επιτέλους να σπαταλάμε δημοσιονομικούς, φυσικούς, αλλά και ανθρώπινους πόρους”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024