Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΤουρισμός και ανταγωνιστικότητα νησιωτικών προορισμών
Διημερίδα στη Σάμο

Τουρισμός και ανταγωνιστικότητα νησιωτικών προορισμών

Την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Μαρτίου θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Βαθέος Σάμου διημερίδα με θέμα “Τουρισμός και ανταγωνιστικότητα νησιωτικών προορισμών – Προκλήσεις και Προοπτικές”. Στη […]

Την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Μαρτίου θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Βαθέος Σάμου διημερίδα με θέμα “Τουρισμός και<...> ανταγωνιστικότητα νησιωτικών προορισμών – Προκλήσεις και Προοπτικές”. Στη διημερίδα έχουν κληθεί σημαντικοί ομιλητές από τον χώρο του τουρισμού και, όπως δήλωσε ο διευθυντής του Ο.ΤΟ.Ν.Α.Σ., κ. Μιχάλης Τοανόγλου, “η εκδήλωση αυτή θα γίνει προσπάθεια να καθιερωθεί σε ετήσια βάση, ώστε να αποτελεί ένα ορόσημο για τα τουριστικά δρώμενα στο νομό της Σάμου”.

Ομιλητές τη διημερίδα είναι: ο Περικλής Αντωνίου (μέλος του ΔΣ του ΞΕΕ και εκπρόσωπος του ΞΕΕ για την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου), ο Γιάννης Μιχαηλίδης, γενικός διευθυντής Hospitality & Tourism Con, ο Δημήτρης Προκοπίου, υποδιευθυντής ΟΤΟΝΑΣ, η Aντα Καραγιάννη, Μέλος ΔΣ Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, ο δρ. Δημήτρης Κούτουλας, διδάσκων στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, ο Μιχάλης Τοανόγλου, διευθυντής ΟΤΟΝΑΣ, ο Μανώλης Ψαρός – ELAGRO, Responsible for the Sustainable Tourism Development & Promotion of Rural Greece, ο Θόδωρος Κουμέλης, διευθύνων σύμβουλος Travel Media Applications και ο Παναγιώτης Αθανασόπουλος, διευθυντής του Κέντρου Μάθησης & Πολιτισμού Αιγαίου.

Χορηγός της διημερίδας είναι η εταιρεία Travel Media Applications.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024