Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΣύστημα Wizard: λύνει το πρόβλημα της μουσικής στους χώρους του ξενοδοχείου

Σύστημα Wizard: λύνει το πρόβλημα της μουσικής στους χώρους του ξενοδοχείου

Το σύστημα “Wizard” λειτουργεί με την χρήση ενός κοινού ηλεκτρονικού υπολογιστή και λύνει για πάντα το πρόβλημα της μουσικής στους διάφορους χώρους του ξενοδοχείου. Με την χρήση του συστήματος “Wizard” […]

Το σύστημα “Wizard” λειτουργεί με την χρήση ενός κοινού ηλεκτρονικού υπολογιστή και λύνει για πάντα το πρόβλημα<...> της μουσικής στους διάφορους χώρους του ξενοδοχείου. Με την χρήση του συστήματος “Wizard” ο κάθε επιχειρηματίας έχει τον απόλυτο έλεγχο της μουσικής, δημιουργώντας έτσι ένα όμορφο κλίμα για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου του.

Ο ξενοδόχος επιλέγει το είδος και το ύφος της μουσικής που ταιριάζει στην επιχείρηση ώστε να δημιουργηθεί η ιδανική ατμόσφαιρα για τους πελάτες. Στο σύστημα “Wizard” μπορεί να αποθηκευθεί απεριόριστος αριθμός μουσικών θεμάτων, τα οποία προγραμματίζονται ώστε να μεταδίδονται ακριβώς την ώρα και την ημέρα που πρέπει. Χωρίς να χρειάζεται ανθρώπινη παρέμβαση το “Wizard” θα ξεκινάει και θα σταματάει μόνο του τις ώρες που του έχουν ορίσει και μεταδίδει μουσικά θέματα ακριβώς όπως τα έχουν προγραμματίσει. Βασικό επίσης πλεονέκτημα του συστήματος, είναι η δυνατότητα του να μεταδίδει ταυτόχρονα έως και 4 διαφορετικά μουσικά προγράμματα, ώστε να έχουμε διαφορετική μουσική στους χώρους της κάθε επιχείρησης.

Το κόστος του συστήματος “Wizard” είναι κατά πολύ μικρότερο από το κόστος αγοράς και ανανέωσης των συμβατικών συστημάτων μετάδοσης μουσικής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024