Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΕπίσκεψη Λιάπη στα αμαξοστάσια του ΤΡΑΜ και της ΕΘΕΛ

Επίσκεψη Λιάπη στα αμαξοστάσια του ΤΡΑΜ και της ΕΘΕΛ

Με εργαζόμενους στις συγκοινωνίες συναντήθηκε χτες (Δευτέρα 13 Αυγούστου) ο υπουργός Μεταφορών κ. Μιχάλης Λιάπης και ευχαρίστησε στο πρόσωπό τους το σύνολο των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που προσφέρουν […]

Με εργαζόμενους στις συγκοινωνίες συναντήθηκε χτες (Δευτέρα 13 Αυγούστου) ο υπουργός Μεταφορών κ. Μιχάλης Λιάπης και ευχαρίστησε στο πρόσωπό τους το σύνολο των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που προσφέρουν σημαντικό κοινωνικό έργο, καθώς<...> εργάζονται όλες τις εποχές του χρόνου, για τις μετακινήσεις των Αθηναίων σε επίσκεψη του στα αμαξοστάσια του ΤΡΑΜ και της ΕΘΕΛ στο Ελληνικό.

«Αυτές τις μέρες του Αυγούστου που οι περισσότεροι λείπουν σε διακοπές, υπάρχουν αρκετές κατηγορίες συμπολιτών μας που εργάζονται καθημερινά όπως οι οδηγοί και εν γένει το προσωπικό στο σύστημα αστικών συγκοινωνιών, αλλά και στα άλλα μέσα συγκοινωνίας για να διευκολύνουν τις μετακινήσεις μας, προσφέροντας ένα σημαντικό κοινωνικό έργο», όπως δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών και Επικονωνιών.

«Όλο το χρόνο, σε χιονιά είτε καύσωνα, διακοπές ή αργίες, οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ, βρίσκονται στο τιμόνι, εξυπηρετώντας το επιβατικό κοινό. Γι αυτό είμαι εδώ. Για να τους στηρίξω ηθικά και να τους ευχαριστήσω. Να επιβεβαιώσω τόσο τον κοινωνικό χαρακτήρα που έχουν τα Δημόσια Μέσα και εξυπηρετούν τους πολίτες κάτω από αντίξοες συνθήκες, όσο και το ότι από τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου, που η πόλη ανακτά τους κανονικούς της ρυθμούς, θα βρίσκονται και πάλι σε ετοιμότητα για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας», συμπλήρωσε ο υπουργός.

Καταλήγοντας ο κ. Λιάπης είπε, «Δεν θα σταματήσω να επαναλαμβάνω ότι η Αθήνα διαθέτει ένα από τα πλέον οργανωμένα και άρτια διασυνδεδεμένο σύστημα αστικών συγκοινωνιών. Είναι πολιτισμός να το χρησιμοποιούμε αλλά και μεγάλη διευκόλυνση αφού κερδίζουμε και χρόνο και χρήμα».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024