Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΗ Σκιάθος υποδέχθηκε τους πρώτους Ρώσους τουρίστες για το 2013
Προορισμός

Η Σκιάθος υποδέχθηκε τους πρώτους Ρώσους τουρίστες για το 2013

Παραδοσιακή υποδοχή από τους κατοίκους της Σκιάθου στους πρώτους Ρώσους τουρίστες που προσγειώθηκαν στον κρατικό αερολιμένα Σκιάθου 'Αλεξ. Παπαδιαμάντης', από την Αγία Πετρούπολη.

Με μια πολύ θερμή υποδοχή καλωσόρισαν τους πρώτους Ρώσους τουρίστες στον κρατικό αερολιμένα Σκιάθου “Αλεξ. Παπαδιαμάντης”, που ήρθαν με την απευθείας πτήση Αγία Πετρούπολη – Σκιάθος χθες. Παρευρέθησαν όλες οι τοπικές αρχές του νησιού, η αντιδήμαρχος κα Τσολοβίκου, δημοτικοί σύμβουλοι, οι ιερείς Πάτερ Ιωσήφ και Πάτερ Λουκάς, εκπρόσωποι των τουριστικών γραφείων με Ρώσους ξεναγούς, ο αερολιμενάρχης του αεροδρομίου, επιχειρηματίες και ξενοδόχοι του νησιού,.

Ακόμη, συμμετείχαν γυναίκες ντυμένες με παραδοσιακές στολές από το Σύλλογο Γυναικών Σκιάθου, οι οποίες προσέφεραν στους τουρίστες κατα την αφιξή τους παραδοσιακά χαϊμαλιά και αμυγδαλωτά, ενώ ενας άντρας ντυμένος επίσης με παραδοσιακή στολή Σκιάθου προσέφερε σε όλες τις κυρίες από ένα τριαντάφυλλο, το οποίο έγραφε στα ρωσικά “Καλωσήρθατε στο νησί της Σκιάθου”.

Την παράσταση έκλεψε ο μπουφές που οργάνωσε και επιμελήθηκε το εστιατόριο “Carnayo”, με τις διάφορες παραδοσιακές λιχουδιές και ντόπια προϊόντα, καθώς και δροσερούς χυμούς, αναψυκτικά, φυσικά ούζο, αλλά και ντόπιο τσίπουρο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024