Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΟ ΕΟΤ υποστηρίζει τη Σκιάθο στη τουριστικής της ανάπτυξη
Τουριστική ανάπτυξη

Ο ΕΟΤ υποστηρίζει τη Σκιάθο στη τουριστικής της ανάπτυξη

Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Σκιάθου συναντήθηκαν με τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ για την ενίσχυση του προορισμού, σχεδιάζοντας δράσεις και ζητώντας υποστήριξη για άνοιγμα αεροπορικών δρομολογίων και οργάνωση συνεδρίων.

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη είχε ο Δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας και ο Αντιδήμαρχος Tουρισμού Αλέξανδρος Ευστάθιου την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 στα γραφεία του ΕΟΤ, με θέμα τις επικείμενες συνεργασίες για την ενίσχυση του προορισμού εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου.

Κύριο άξονα της συζήτησης αποτέλεσαν η συνεργασία του Δήμου με τον ΕΟΤ αλλά και οι  πρωτοβουλίες για την δυναμική προβολή του προορισμού, όπως δράσεις παρουσίασης και διοργάνωση ταξιδιών δημοσιογράφων (fam trips).

Ειδικότερα, προτάθηκε ο σχεδιασμός δράσεων σε χώρες όπως η  Ελβετία,  η Γαλλία, αλλά και η Ισπανία στο πλαίσιο των προσπαθειών του Δήμου για το άνοιγμα απευθείας πτήσεων από την Βαρκελώνη. Τέλος ζητήθηκε η υποστήριξη του ΕΟΤ για τη διοργάνωση του Συνεδρίου που πρόκειται να συνδιοργανώσει ο Δήμος Σκιάθου τον ερχόμενο Μάιο σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού (UNWTO) με θέμα “Debating Island Resilience Forum”.

Ο κ. Φραγκάκης επεσήμανε πως “οι δράσεις του Δήμου έφεραν αποτέλεσμα και ο ΕΟΤ θα τις υποστηρίξει ενεργά. Η συνεργασία του Δήμου Σκιάθου με τον ΕΟΤ τα τελευταία χρόνια δημιούργησε μια σταθερή βάση για περαιτέρω συνέργειες”. Από την πλευρά τους, ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος, αφού  συνεχάρησαν τον Γενικό Γραμματέα για την μεθοδικότητα και την αποτελεσματικότητά του, τον ευχαρίστησαν για την εξαιρετική συνεργασία, δηλώνοντας παράλληλα  “πως μαζί θα καταφέρουμε να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για την ανάπτυξη του τόπου”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024