Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣυνεργασία εφαρμογών internet της Metabyte Software με την Vodafone Τσεχίας

Συνεργασία εφαρμογών internet της Metabyte Software με την Vodafone Τσεχίας

Με ελληνικές λύσεις τεχνολογίας από την Metabyte Software η Vodafone Τσεχίας παρέχει ταξιδιωτικές υπηρεσίες στους συνδρομητές της.

H MetaByte Software ανακοινώνει την πρόσφατη τεχνική συνεργασία της εταιρείας με την εταιρεία Vodafone της Δημοκρατίας της Τσεχίας, όπου υλοποιήθηκε η επικοινωνία της τελευταίας έκδοσης της εφαρμογής B2C κρατήσεων ομαδικών ταξιδίων με τα συστήματα της εταιρείας Vodafone για παροχή ειδικών εκπτώσεων στους ταξιδιώτες-συνδρομητές της εταιρείας.
 
Συγκεκριμένα, στην τελευταία έκδοση της εφαρμογής Β2C που διαθέτει ο Tour Operator της Τσεχίας BLUE STYLE παρέχεται η δυνατότητα συμπληρωματικών εκπτώσεων στην αγορά των πακέτων ταξιδίων που διοργανώνει, σε όλους τους συνδρομητές της εταιρείας Vodafone.
 
Οι επισκέπτες-συνδρομητές της εν λόγω εταιρείας κινητής τηλεφωνίας επιλέγουν το πακέτο ταξιδίου που τους ενδιαφέρει,  καταχωρούν τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου  και μέσω ειδικής διαδικασίας ταυτοποίησης που γίνεται μεταξύ  των συστημάτων (servers) της εταιρείας Vodafone και της εφαρμογής B2C, oλοκληρώνουν την online κράτησή τους έχοντας αξιοποιήσει την ειδική έκπτωση που τους προσφέρεται.
 
Στο σύστημα παρέχεται επιπλέον η δυνατότητα του καθορισμού παραμετρικών κανόνων για την ισχύ των ειδικών εκπτώσεων Vodafone, όπως είναι ο Προορισμός, το εύρος ημερομηνιών κράτησης, το εύρος ημερομηνιών αναχωρήσεων των πακέτων καθώς και το όριο ημερών πριν την κάθε αναχώρηση.
 
Το σύστημα λειτουργεί καθόλη τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού με πολύ μεγάλη επιτυχία, αυξάνοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό την επισκεψιμότητα της εφαρμογής B2C της εταιρείας Blue Style, όπου ένας πολύ μεγάλος αριθμός συνδρομητών Vodafone ενδιαφέρθηκε και πραγματοποίησε πλήθος online κρατήσεων.
 
Η επικοινωνία μεταξύ συστημάτων Vodafone-MetaByte B2C έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις, δεδομένου ότι όλοι οι συνδρομητές της εν λόγω εταιρείας μπορούν άμεσα να ενταχθούν στο υποψήφιο πελατολόγιο τους και να αξιοποιήσουν το κίνητρο των ειδικών εκπτώσεων στην επιλογή και αγορά πακέτων διακοπών και τουριστικών υπηρεσιών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024