Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΑύξηση της τουριστικής κίνησης από Αυστραλία προς Ελλάδα
Η κίνηση προς την Ελλάδα είναι οριακά αυξημένη σε σχέση με πέρυσι

Αύξηση της τουριστικής κίνησης από Αυστραλία προς Ελλάδα

Αύξηση παρουσιάζει η τουριστική κίνηση από την Αυστραλία προς την Ευρώπη, λόγω της μεγάλης ανόδου του αυστραλιανού δολαρίου σε σχέση με το ευρώ, αναφέρει δημοσίευμα του Αυστραλιανού Πρακτορείου Ειδήσεων (AAP). […]

Αύξηση παρουσιάζει η τουριστική κίνηση από την Αυστραλία προς την Ευρώπη, λόγω της μεγάλης ανόδου του αυστραλιανού δολαρίου σε σχέση με το ευρώ,<...> αναφέρει δημοσίευμα του Αυστραλιανού Πρακτορείου Ειδήσεων (AAP). Εκπρόσωπος της αλυσίδας ταξιδιωτικών πρακτορείων Flight Centre επεσήμανε ότι το χαμηλό ευρώ δεν επηρεάζει τόσο τους συγκεκριμένους προορισμούς που επιλέγονται, αλλά αυξάνει σίγουρα τα ποσά που ξοδεύουν όσοι επισκέπτονται την Ευρώπη.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αρκετά πρακτορεία, που ρωτήθηκαν σχετικά, σημειώνουν, πάντως, πως η κίνηση προς την Ελλάδα είναι οριακά αυξημένη σε σχέση με πέρυσι, παρά το γεγονός ότι οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων είναι ελαφρώς αυξημένες σε σχέση με το 2009.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024