Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑγαπημένος προορισμός των Σέρβων η Ελλάδα

Αγαπημένος προορισμός των Σέρβων η Ελλάδα

Κοντινότερη, ευκολότερη και φιλικότερη είναι η πρόσβαση στις ελληνικές ακτές για τους Σέρβους, οι οποίοι σε ποσοστό 50% επιλέγουν τη χώρα μας. Ο κ. Ράντισαβ Στάνκοβιτς, διευθυντής της Ένωσης Τουριστικών […]

Κοντινότερη, ευκολότερη και φιλικότερη είναι η πρόσβαση στις ελληνικές ακτές για τους Σέρβους, οι οποίοι σε ποσοστό 50% επιλέγουν τη χώρα μας<...>. Ο κ. Ράντισαβ Στάνκοβιτς, διευθυντής της Ένωσης Τουριστικών Πρακτορείων Σερβίας (YUTA), δήλωσε ότι ένας στους δύο Σέρβους που θα παραθερίσουν προτιμά την Ελλάδα.

Οι Σέρβοι τουρίστες που ταξιδεύουν φέτος για διακοπές στο εξωτερικό, αναμένεται να δαπανήσουν περίπου 715 εκατ. ευρώ, σχεδόν 30 εκατ. περισσότερα σε σχέση με τη θερινή περίοδο του 2009.

Όπως επισημαίνεται σε άρθρο που δημοσιεύεται στο διαδικτυακό τόπο ραδιοτηλεοπτικού σταθμού του Βελιγραδίου, με τίτλο «οι Σέρβοι αφήνουν εκατομμύρια στην Ελλάδα και το Μαυροβούνιο», το μεγαλύτερο μέρος του παραπάνω ποσού αφορά τις δαπάνες των Σέρβων τουριστών σε Ελλάδα και Μαυροβούνιο.

Πέραν των παγίων εξόδων διαμονής, σημειώνει το δημοσίευμα, στην Ελλάδα παρατηρείται μεγαλύτερη τουριστική κατανάλωση, σε σχέση με την Τουρκία, όπου οι επισκέπτες παραθερίζουν με πλήρη πακέτα διακοπών (all inclusive).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024