Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕξελίξεις για το λιμάνι Σιγρίου της Λέσβου

Εξελίξεις για το λιμάνι Σιγρίου της Λέσβου

Θετικές εξελίξεις για το λιμάνι Σιγρίου της Λέσβου αφού μέχρι το τέλος του μήνα θα πρέπει το λιμενικό ταμείο Λέσβου να υποβάλει το φάκελο της μελέτης του λιμανιού, στην Επιτροπή […]

Θετικές εξελίξεις για το λιμάνι Σιγρίου της Λέσβου αφού μέχρι το τέλος του μήνα θα πρέπει το λιμενικό ταμείο Λέσβου να υποβάλει το φάκελο<...> της μελέτης του λιμανιού, στην Επιτροπή Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων του Υπουργείου Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, προκειμένου στις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη που θα συνεδριάσει η επιτροπή, να δοθεί η δυνατότητα ένταξης του έργου στο τομεακό πρόγραμμα του Υπουργείου.

Αυτό προέκυψε κατά τη διάρκεια σύσκεψης για τα λιμενικά έργα της Λέσβου που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Μυτιλήνη παρουσία του Γενικού Γραμματέα Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής Γιώργου Βλάχου. Όπως δήλωσε σε τοπικό σταθμό ο πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου Κώστας Κορδώνης, μετά από την έγκριση της μελέτης από την επιτροπή θα εκδοθούν τα τεύχη δημοπράτησης και το έργο θα μπορέσει να δημοπρατηθεί στο τέλος του χρόνου, με προϋπολογισμό 17 εκατομμύρια ευρώ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024