Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕνδυναμώνουν τις σχέσεις τους στον τουρισμό Ρωσία και Αίγυπτος
Αιγυπτιακή Τουριστική Ομοσπονδία

Ενδυναμώνουν τις σχέσεις τους στον τουρισμό Ρωσία και Αίγυπτος

Τρόποι για βελτίωση του τουρισμού μεταξύ της Ρωσίας και της Αιγύπτου συζητήθηκαν σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Αιγυπτιακής Τουριστικής Ομοσπονδίας (ETF) με αντιπροσώπους από την Ρωσία και την Αίγυπτο. Ο πρόεδρος της Αιγυπτιακής Τουριστικής Ομοσπονδίας Ahmed El Nahas υποδέχτηκε τους Ρώσους…

Τρόποι για βελτίωση του τουρισμού μεταξύ της Ρωσίας και της Αιγύπτου συζητήθηκαν σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Αιγυπτιακής Τουριστικής Ομοσπονδίας (ETF) με αντιπροσώπους από την Ρωσία και την Αίγυπτο. Ο πρόεδρος της<...> Αιγυπτιακής Τουριστικής Ομοσπονδίας Ahmed El Nahas υποδέχτηκε τους Ρώσους Alexander Esytin, εμπορικό αντιπρόσωπο της Ρωσίας, τον Vladimir Vasiliev, βοηθό εμπορικό αντιπρόσωπο και τον Farid K. Batyrshin, ειδικό σε θέματα τουρισμού όπου συζητήθηκαν.

Αναγνωρίζοντας την Αίγυπτο ως πρώτης επιλογής προορισμό λόγω του καλό καιρού και των άφθονων αθλητικών δραστηριοτήτων που προσφέρει κατά μήκος των ακτών της χώρας, οι αντιπρόσωποι εξέφρασαν την επιθυμία να ενισχύσουν ακόμα πιο πολύ τον τουρισμό της Αιγύπτου με Ρώσους τουρίστες.

Οι αντιπρόσωποι ενδιαφέρθηκαν κυρίως να μάθουν για τον νεοσυσταθέν Επιμελητήριο για τον Καταδυτικό Τουρισμό της Αιγύπτου και για τα θαλάσσια σπορ δηλώνοντας ότι αυτό σίγουρα θα βοηθήσει στην εξύψωση του ενδιαφέροντος των Ρώσων τουριστών.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024