Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΦόρουμ για την ανταγωνιστικότητα και την ευημερία του τουρισμού

Φόρουμ για την ανταγωνιστικότητα και την ευημερία του τουρισμού

Φόρουμ με θέμα «Ποιότητα – Παραγωγικότητα – Δημιουργικότητα : Για μια Τουριστική Βιομηχανία Ανταγωνιστική και Ευημερούσα» διοργανώνει ο σύνδεσμος τουριστικών επιχειρήσεων Κύπρου (ΣΤΕΚ) στις 24 Οκτωβρίου 2006. Η εκδήλωση απευθύνεται σε ιδιοκτήτες, διευθυντές και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη…

Φόρουμ με θέμα «Ποιότητα – Παραγωγικότητα – Δημιουργικότητα : Για μια Τουριστική Βιομηχανία Ανταγωνιστική και Ευημερούσα» διοργανώνει ο σύνδεσμος τουριστικών επιχειρήσεων<...> Κύπρου (ΣΤΕΚ) στις 24 Οκτωβρίου 2006. Η εκδήλωση απευθύνεται σε ιδιοκτήτες, διευθυντές και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη στους τομείς του τουρισμού, ταξιδίων και ξενοδοχείων καθώς επίσης και σε αξιωματούχους δημοσίων αρχών και υπηρεσιών της κεντρικής κυβέρνησης, της τοπικής αυτοδιοίκησης, του ΚΟΤ, των τουριστικών φορέων του ιδιωτικού τομέα, των συντεχνιών και γενικά σε επαγγελματίες που εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα στην τουριστική βιομηχανία.

Οι κύριες πτυχές του θέματος θα παρουσιασθούν στο φόρουμ από διαπρεπείς Κύπριους και ξένους ομιλητές και έχουν επιλεγεί με γνώμονα τις βασικές στοχεύσεις καθώς και τις θεμελιώδεις δράσεις που επιβάλλουν οι σημερινές, άκρως ανταγωνιστικές για τον τουρισμό συνθήκες που επικρατούν διεθνώς. Αυτές θεωρούνται απαραίτητες προϋποθέσεις για την πρόσδωση μιας νέας, ποιοτικά αναβαθμισμένης, ανταγωνιστικά παραγωγικής και δημιουργικής διάστασης στο τουριστικό προϊόν.

Τις εργασίες του τουριστικού φόρουμ 2006 θα χαιρετίσουν οι υπουργοί Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ.κ. Αντώνης Μιχαηλίδης και Αντώνης Βασιλείου καθώς και ο Πρόεδρος του ΚΟΤ κ. Πάνος Εγγλέζος. Επίσης, θα βραβευθούν ξενοδοχειακές μονάδες που έχουν να επιδείξουν αξιόλογα επιτεύγματα στους τομείς της υιοθέτησης ποιοτικών και περιβαλλοντικών προτύπων διεθνών προδιαγραφών, της διενέργειας επενδύσεων για ποιοτική αναβάθμιση και εμπλουτισμό των προσφερομένων υπηρεσιών και ανέσεων καθώς και της υιοθέτησης σύγχρονων διαδικασιών και πρακτικών προς διασφάλιση ψηλών επιπέδων ασφάλειας και υγείας των ενοίκων και των εργαζομένων.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024