Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΜε υπογραφή Μπους αλλάζει το τουριστικό τοπίο στις ΗΠΑ

Με υπογραφή Μπους αλλάζει το τουριστικό τοπίο στις ΗΠΑ

Το νομοσχέδιο που περιέχει τις δύο διατάξεις που θα διευκολύνουν τον εισερχόμενο τουρισμό των ΗΠΑ υπέγραψε ο Πρόεδρος Μπους με σύσσωμο τον κλάδο τουρισμού και ταξιδιών της χώρας να χαιρετίζει […]

Το νομοσχέδιο που περιέχει τις δύο διατάξεις που θα διευκολύνουν τον εισερχόμενο τουρισμό των ΗΠΑ υπέγραψε ο Πρόεδρος Μπους με σύσσωμο τον κλάδο τουρισμού και ταξιδιών της χώρας να χαιρετίζει την κίνηση αυτή<...> χαρακτηρίζοντας την παράλληλα ως την πιο σημαντική αναθεώρηση για τον τουρισμό από την 11η Σεπτεμβρίου και έπειτα.

Το νομοσχέδιο, το οποίο περιέχει συστάσεις της επιτροπής για την 11η Σεπτεμβρίου, προβλέπει διάταξη για ενδυνάμωση και επέκταση του “προγράμματος μη έκδοσης βίζας” και σε άλλες χώρες.

Η αναθεώρηση του προγράμματος μη έκδοσης βίζας θα επιτρέψει μεγαλύτερο αριθμό ταξιδιωτών να εισέλθει στις ΗΠΑ ενώ παράλληλα θα αναβαθμίσει την ασφάλεια μέσω ενός αξιόπιστου συστήματος «ανίχνευσης εξόδου» από τα αεροδρόμια των ΗΠΑ και θα αυξήσει την ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των κρατών.

Το νομοσχέδιο θα παρέχει επίσης μια πιο αποτελεσματική διαδικασία αφίξεων στα 20 κορυφαία διεθνή αεροδρόμια των ΗΠΑ, τα οποία υποδέχονται των 90% όλων των διεθνών αφίξεων στην χώρα.

«Το νομοσχέδιο αυτό αποτελεί την πιο σημαντική αναθεώρηση από την 11η Σεπτεμβρίου και έπειτα και στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους φίλους μας ανά τον κόσμο ότι θέλουμε να μας επισκεφτούν και ότι θα έχουν μια θετική εμπειρία όταν το πράξουν αυτό», επεσήμανε ο Roger J. Dow, πρόεδρος και CEO της TIA, της ένωσης για τον κλάδο τουρισμού και ταξιδιών των ΗΠΑ. Ο Dow ευχαρίστησε τον πρόεδρο Μπους και όλα τα μέλη του Κογκρέσου που εργάστηκαν για να περάσουν το νομοσχέδιο αυτό.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024