Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsOn the Beach: Η Τουρκία κορυφαία στα World Travel Awards
Η Τουρκία επιβεβαιώνεται ως ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς διακοπών στην Ευρώπη

On the Beach: Η Τουρκία κορυφαία στα World Travel Awards

Η Τουρκία αποκόμισε συνολικά 15 βραβεία στα φετινά World Travel Awards.

Το online βρετανικό ταξιδιωτικό γραφείο On the Beach αναφέρει ότι η επιτυχία της Τουρκίας στα World Travel Awards του 2011 αποδεικνύει τα διαπιστευτήρια της Τουρκίας ως ένας από τους καλύτερους τουριστικούς προορισμούς της Ευρώπης.

Η Τουρκία αποκόμισε 15 βραβεία συνολικά, με μία από τις μεγαλύτερες νίκες της βραδιάς να κατακτάται από το Oludeniz, ως η κορυφαία παραλία-προορισμός της Ευρώπης. Μια άλλη μεγάλη νίκη ήταν αυτή του Τουρκικού Γραφείου Πολιτισμού & Τουρισμού, ως ο κορυφαίος τουριστικός οργανισμός της Ευρώπης. Η On the Beach αναφεέρει ότι αυτές οι νίκες αποδεικνύουν ότι η Τουρκία δεν είναι απλώς ένας σημαντικός τουριστικός προορισμός με ωραίες παραλίες, αλλά αφοσιωμένος επίσης στο να παρέχει μια φανταστική εμπειρία διακοπών σε όλους τους επισκέπτες της.

Ο Alistair Daly, διευθυντής Marketing της On the Beach, σχολιάζει: “Αυτές οι τιμές αξίζουν επάξια στην Τουρκία. Το Γραφείο Πολιτισμού & Τουρισμού της Τουρκίας παρέχει υπηρεσίες ζωτικής σημασίας για τους επισκέπτες σε αυτήν την καταπληκτικ’η χώρα και κάνει άριστη δουλειά προωθώντας τη μοναδική κουλτούρα της Τουρκίας, ενώ οι καθαρό, ασφαλείς και όμορφες παραλίες της χώρας είναι από τις καλύτερες σε ολόκληρη την Ευρώπη”.

Εκτός από αυτές τις νίκες, η Τουρκία κέρδισε ακόμη 13 βραβεία, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη χώρα. Πολλά από τα άλλα βραβεία της πήραν πολυτελή ξενοδοχεία, όπως η αλυσίδα Adam & Eve, με εξαιρετική αριστεία στον τομέα της, ενώ στην Κωνσταντινούπολη δόθηκε το βραβείο Κορυφαίου Προορισμός City Break στην Ευρώπη και η Σμύρνη κέρδισε το βραβείο Κορυφαίου Προορισμού Κρουαζιέρας στην Ευρώπη.

Και ο Alistair Daly συνέχισε: “Η Τουρκία είναι μια υπέροχη χώρα και οι διακοπές στο Bodrum (Αλικαρνασσός), το Dalaman και την Αττάλεια είναι ανάμεσα στα αγαπημένα μέρη των πελατών της On the Beach. Η αναγνώριση αυτή από τα World Travel Awards επιβεβαιώνει τη θέση της Τουρκίας ως ένας από τους καλύτερους προορισμούς διακοπών στον κόσμο και ως μια χώρα που πρόκειται να βρίσκεται στην πρωτοπορία δημιουργίας εμπειριών διακοπών για τους ταξιδιώτες, για πολλά χρόνια στο μέλλον”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024