Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑυστηρό μήνυμα Βενιζέλου προς τους εστιάτορες
Ευάγγελος Βενιζέλος

Αυστηρό μήνυμα Βενιζέλου προς τους εστιάτορες

Η παραβίαση του νόμου δεν θα βγάλει την χώρα από την κρίση σχολίασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος και χαρακτήρισε προκλητική και σκόπιμη την δήλωση μή απόδοσης του ΦΠΑ στο Κράτος από τους εστιάτορες.

Αυστηρό μήνυμα προς τους επιχειρηματίες στον χώρο της εστίασης, που δήλωσαν ότι, λόγω της αύξησης του ΦΠΑ στο 23%, δεν θα καταβάλλουν τον φόρο, στέλνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Συγκεκριμένα, επισημαίνει ότι οι εν λόγω επιχειρηματίες, το πρώτο που έχουν υποχρέωση να κάνουν είναι να εκδίδουν αποδείξεις για το σύνολο των ποσών που εισπράττουν από τους καταναλωτές και να αποδίδουν τον αντίστοιχο ΦΠΑ, που έχει ήδη πληρώσει ο καταναλωτής, στο κράτος. Σύμφωνα με τον υπουργό, όποιοι θεωρούν ότι η παραβίαση του νόμου είναι η καλύτερη μέθοδος για να βγει η χώρα από την κρίση και η οικονομία από την ύφεση, κάνουν ένα προκλητικό και σκόπιμο «λάθος».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024