Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΧρήσιμη η τεχνογνωσία και εμπειρία του ΣΔΞΡ σε θέματα τουρισμού
Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου

Χρήσιμη η τεχνογνωσία και εμπειρία του ΣΔΞΡ σε θέματα τουρισμού

O Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου πραγματοποίησε τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του στο ξενοδοχείο Best Western Plaza, στην πόλη της Ρόδου. Την πίτα τίμησαν με […]

O Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου πραγματοποίησε τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του στο ξενοδοχείο Best Western<...> Plaza, στην πόλη της Ρόδου. Την πίτα τίμησαν με την παρουσία τους και απεύθυναν χαιρετισμό ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Φώτης Χατζηδιάκος, η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Παιδείας κα Δέσποινα Διακοσταυριανού-Σώζου, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Μανώλης Καμπουρόπουλος, ο αερολιμενάρχης Ρόδου κ. Γαβριήλ Χριστοδούλου, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου κ. Βασίλης Μιναΐδης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ξεναγών Ρόδου κ. Ρήγας Ανδρέου και ο διευθυντής του ΠΡΟΤΟΥΡ κ. Μπάμπης Παλογιαννίδης.

Χαιρετισμό έστειλε και ο υφυπουργός Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης, που δεν κατάφερε να παραβρεθεί λόγω απουσίας του στην Αθήνα, καθώς και η βουλευτής Δωδ/σου της Ν.Δ. κα Μίκα Ιατρίδη.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του Σ.Δ.Ξ.Ρ., κ. Γιώργος Ματσίγκος, αναφέρθηκε στην ιστορία και την δράση του συλλόγου, αλλά ταυτόχρονα έθιξε σειρά σοβαρών θεμάτων που απασχολούν και ταλαιπωρούν για χρόνια τον ροδιακό τουρισμό. Ζήτησε δε από τις παριστάμενες αρχές να λάβουν σοβαρά υπόψη τους τις εισηγήσεις του Σ.Δ.Ξ.Ρ., αλλά και την πρόσκληση και συμμετοχή του συλλόγου στα θεσμικά όργανα που ασχολούνται με τα τουριστικά θέματα, λόγω της τεχνογνωσίας και εμπειρίας των μελών του.

Ακολούθησε η απονομή τιμητικών πλακετών στους τρείς διατελέσαντες προέδρους του συλλόγου, κ.κ. Αλέξανδρο Μανουσέα (1986-1999), Γιώργο Μαργαρίτη (1999-2006) και Αντώνη Αντωνάκη (2006-2010). Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της πίτας, πλούσιο μπουφέ και ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα στους προσκεκλημένους.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024