Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΔράσεις του ΕΟΤ για την οικονομική κατάρρευση του τουριστικού οργανισμού XL
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Δράσεις του ΕΟΤ για την οικονομική κατάρρευση του τουριστικού οργανισμού XL

Σχετικά με την οικονομική κατάρρευση του Τουριστικού Οργανισμού XL, μετά από εντολή του Υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης κ. `Aρη Σπηλιωτόπουλου, ο ΕΟΤ προέβη στις ακόλουθες ενέργειες:
Με επιστολή προς την ΠΟΞ προέτρεψε όλα τα μέλη της να επιδείξουν αίσθημα ευθύνης και να φροντίσουν την ομαλή…

Σχετικά με την οικονομική κατάρρευση του Τουριστικού Οργανισμού XL, μετά από εντολή του Υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης κ. `Aρη Σπηλιωτόπουλου, ο ΕΟΤ προέβη στις ακόλουθες<...>ενέργειες:


  1. Με επιστολή προς την ΠΟΞ προέτρεψε όλα τα μέλη της να επιδείξουν αίσθημα ευθύνης και να φροντίσουν την ομαλή διαμονή των Βρετανών τουριστών – πελατών του X-L που παρέμειναν στην Ελλάδα.

  2. Ο ΕΟΤ Λονδίνου βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Μ. Βρετανίας, προκειμένου να διευκολυνθούν οι Έλληνες ξενοδόχοι στις διαδικασίες αποζημίωσής τους για όσες ημέρες παραμείνουν οι Βρετανοί τουρίστες στα καταλύματά τους.

  3. Οι διευθυντές ΕΟΤ στις περιφέρειες, όπου εντοπίστηκε το πρόβλημα μεσολάβησαν σε tour operators και αεροδρόμια προκειμένου να μη δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στη διαμονή, αλλά και στην επιστροφή των Βρετανών τουριστών στη χώρα τους.

  4. Ο ΕΟΤ επικοινώνησε με τους μεγάλους tour operators της Μ. Βρετανίας, έτσι ώστε να καλύψει όποιο κενό θα μπορούσε να δημιουργηθεί στην ελληνική αγορά, στο άμεσο μέλλον.

  5. Ο πρόεδρος του ΕΟΤ Αθανάσιος Οικονόμου επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Ένωσης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Μ. Βρετανίας `Αντυ Κούπερ, για να βρεθεί η καλύτερη λύση στο θέμα της μετακίνησης των Βρετανών Τουριστών – πελατών του XL.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024