Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕξελέγη το νέο επταμελές ΔΣ του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων
Στη θέση του προέδρου επανεκλέγει ο κ. Γεώργιος Πελεκανάκης

Εξελέγη το νέο επταμελές ΔΣ του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων θα επιχειρήσει στο μέλλον να δημιουργήσει ένα δραστήριο δίκτυο για την καλλιέργεια σχέσεων μεταξύ επαγγελματιών του τουριστικού τομέα.

Σε σώμα συνήλθε χθες το διοικητικό συμβούλιο του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων, μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη Τρίτη 13 Μαρτίου.

Ειδικότερα, στη θέση του προέδρου επανεκλέγει ο κ. Γεώργιος Πελεκανάκης. Ως αντιπρόεδρος επανεκλέγει ο κ. Δημήτρης Κουμπαράκης, γενικός γραμματέας ο κ. Αλέκος Σωμαράς και στη θέση του Ταμία ο κ. Κώστας Κυπριωτάκης. Ως μέλη του διοικητικού συμβουλίου εξελέγησαν οι κ.κ. Νίκος Δανδαρής, Γιώργος Σφακιανάκης και Μαρίτα Καλοειδά.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο θα έχει τριετή θητεία.

Το νέο Δ.Σ. ευχαριστεί τα μέλη του Συλλόγου για τη συμμετοχή τους στις εκλογές και την εμπιστοσύνη που αυτά εξέφρασαν δίνοντας την ψήφο τους στο νέο Δ.Σ. Επίσης, το νέο Δ.Σ αισθάνεται την υποχρέωση να δηλώσει ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μπορέσει να υλοποιήσει τους στόχους του σύμφωνα με τις επιταγές του καταστατικού του.

Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ο πρόεδρος του συλλόγου ο κ. Πελεκανάκης δήλωσε: “Νιώθω ιδιαίτερη τιμή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν ξανά στο πρόσωπό μου τα μέλη του Συλλόγου, αλλά και το ΔΣ. Ένας σύλλογος που αποτελεί την πιο ενεργή πλατφόρμα διευθυντών ξενοδοχείων στην Ελλάδα. Στα επόμενα τρία χρόνια της θητείας μας θα επιχειρήσουμε να διευρύνουμε περεταίρω την απήχησή μας στην τουριστική κοινότητα και να δημιουργήσουμε ένα δραστήριο δίκτυο για την καλλιέργεια σχέσεων μεταξύ επαγγελματιών του τουριστικού τομέα”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024