Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕυχαριστήρια επιστολή από 33 Ιάπωνες προς τον ΕΟΤ

Ευχαριστήρια επιστολή από 33 Ιάπωνες προς τον ΕΟΤ

Οι 33 Ιάπωνες, που πρόσφατα είχαν επισκεφθεί την χώρα μας και ήταν οι επιβάτες του λεωφορείου που προ ολίγου καιρού αντιμετώπισαν την ομηρία, έστειλαν ευχαριστήρια επιστολή προς τον γενικό γραμματέα […]

Οι 33 Ιάπωνες, που πρόσφατα είχαν επισκεφθεί την χώρα μας και ήταν οι επιβάτες του λεωφορείου που προ ολίγου καιρού αντιμετώπισαν<...> την ομηρία, έστειλαν ευχαριστήρια επιστολή προς τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ κ. Ευγένιο Γιαννακόπουλο και προς όλες τις Ελληνικές Αρχές.

Η επιστολή αναφέρει ότι "μετά το αίσιον τέλος της περιπέτειας μας, εμείς όλου του γκρουπ των Ιαπώνων, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας, τις θερμές ευχαριστίες μας προς όλες τις Ελληνικές αρχές.

Θα θέλαμε επίσης, να ευχαριστήσουμε τους απλούς ανθρώπους για τη συμπαράσταση τους σε όλη τη διάρκεια της ομηρίας μας κατά την περιπετειώδη διαδρομή μας.

Γνωρίζουμε ότι παντού στον κόσμο υπάρχουν άτομα που αποκλίνουν από τη λογική συμπεριφορά και θεωρούμε ότι αυτό το ατυχές γεγονός αποτελεί μικρή εξαίρεση στο σύνολο του Ελληνικού λαού.

Η Ελλάδα είναι μια θαυμάσια χώρα με μυθολογία, αρχαίες μνήμες και ένα μεγάλο πολιτισμό. Πιστεύουμε και το ευχόμαστε να γίνει μια από τις αξιόλογες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να είστε σίγουροι ότι όλοι εμείς θα φροντίσουμε επιστρέφοντας στη χώρα μας να το πληροφορηθεί ο Ιαπωνικός λαός".

Ο γ.γ του ΕΟΤ δήλωσε ότι "η επιστολή αυτή, που είναι γραμμένη πρωτότυπα στην ιαπωνική γλώσσα και υπογράφεται από τους αποστολείς της με τη φράση '33 Ιάπωνες φίλοι του ελληνικού λαού', έχει ένα τόσο ευγενικό και συγκινητικό περιεχόμενο ώστε, εκτός από την ανακούφιση για το αίσιο τέλος της όλης υπόθεσης, να νιώθει κανείς και υπερήφανος για την όποια μικρή και αυτονόητη συνεισφορά του".

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024