Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΚάλεσμα συστράτευσης από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας για τον τουρισμό της περιοχής
Κατάρρευση του τουρισμού της Μαγνησίας αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα

Κάλεσμα συστράτευσης από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας για τον τουρισμό της περιοχής

Το Δ.Σ της Ένωσης Ξενοδόχων N. Μαγνησίας διοργανώνει συνέντευξη Τύπου, για την καταγραφή των κυρίαρχων προβλημάτων του τουρισμού της περιοχής.

“Αδιαμφισβήτητα οι μέρες που διέρχεται η πατρίδα μας είναι εξαιρετικά κρίσιμες, ενώ οι αποφάσεις που λαμβάνονται είναι ιστορικές. Οι οποιεσδήποτε αποφάσεις και δράσεις που παίρνονται ή δεν παίρνονται επηρεάζουν την τουριστική προοπτική του τόπου μας”, υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Ξενοδόχων N. Μαγνησίας και τονίζει ότι η ιδιαιτερότητα της Μαγνησίας με τις μικρές ξενοδοχειακές μονάδες, “καθιστά ακόμη δυσκολότερη την κυβερνητική αναλγησία αφού ισοπεδώνει την μικρή επιχείρηση”.

“Το μέλλον εμφανίζεται εξαιρετικά αβέβαιο στις εκατοντάδες ξενοδοχειακές μονάδες με τις χιλιάδες κλίνες – επιχειρήσεις του νομού που υπάρχουν ελέω τουρισμού και που διατηρούν άμεσα ή έμμεσα πάνω από 15.000 εργαζομένους και μέλη οικογενειών τουριστικών επιχειρηματιών.

Το Δ.Σ της Ένωσης Ξενοδόχων δεν ήταν και δεν πρόκειται να είναι παρατηρητής της τραγικής εικόνας που εμφανίζει η απραξία, αλλά και η μη στήριξη του ‘επιχειρείν’ από τις κυβερνήσεις με συγκεκριμένες αποφάσεις”.
                                                     
Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιείται σήμερα, Πέμπτη 15 Νοεμβρίου και ώρα 12:00 στο Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης του Δήμου Βόλου, ενώ έχουν προσκληθεί όλοι οι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων, που ενίοτε αναγάγουν τον τουρισμό σε πρώτη προτεραιότητα, προκειμένου να καταγραφούν τα κυρίαρχα προβλήματα, “που θα οδηγήσουν τον τουρισμό της περιοχής σε κατάρρευση, αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024