Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚλειστά σήμερα μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι
Πολιτισμός

Κλειστά σήμερα μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι

Κλειστά παραμένουν σήμερα μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι, λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ένωσης Υπαλλήλων Φυλάξεως Αρχαιοτήτων στην 24ωρη απεργία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Υπουργείου Πολιτισμού.

Λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ένωσης Υπαλλήλων Φυλάξεως Αρχαιοτήτων στη σημερινή 24ωρη απεργία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Υπουργείου Πολιτισμού, κλειστά παραμένουν τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων αναφέρει ότι σύμφωνα με το νέο προσχέδιο για το Οργανόγραμμα της Γενικής Γραμματείας Πολιτισμού, αποσπώνται ζωτικές διευθύνσεις από την Γενική Γραμματεία Πολιτισμού ενώ κάτω από τις τρεις διευθύνσεις της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας “συνενώνονται με απαράδεκτο τρόπο διαφορετικά επιστημονικά και διοικητικά αντικείμενα”.

Οι υπάλληλοι του υπουργείου Πολιτισμού διαμαρτύρονται, γιατί το οργανόγραμμα καταργεί όλες τις διευθύνσεις Διοικητικού και Οικονομικού του ΥΠΠΟ, όπως και τη Γενική Γραμματεία, παρά τις διαβεβαιώσεις που είχαν προηγηθεί από την πλευρά της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου ότι κάτι τέτοιο δεν θα συνέβαινε.

Στη συνάντηση που είχαν χθες με τα σωματεία εργαζομένων ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού, κ. Κώστας Τζαβάρας δήλωσε ότι δεν υπάρχει καμία δυνατότητα παρέμβασης στο σχέδιο από πλευράς του υπουργείου του.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024