Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟ. Κεφαλογιάννη: Στην κυβέρνηση δε βρέθηκε χώρος για αυτόνομο Υπουργείο Τουρισμού
Δήλωση της υπεύθυνης Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της ΝΔ

Ο. Κεφαλογιάννη: Στην κυβέρνηση δε βρέθηκε χώρος για αυτόνομο Υπουργείο Τουρισμού

Η υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ρεθύμνου, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, με αφορμή τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης, έκανε την ακόλουθη δήλωση…

Η υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ρεθύμνου, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, με αφορμή τον ανασχηματισμό<...> της Κυβέρνησης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Πριν από σχεδόν ένα χρόνο, η κυβέρνηση έδωσε τα πρώτα δείγματα γραφής της αδιαφορίας της για τον Ελληνικό Τουρισμό.

Καταργώντας, αρχικά, το αυτόνομο Υπουργείο Τουρισμού, βάλθηκε με αλλεπάλληλες αστοχίες και ερασιτεχνισμούς να υποβιβάσει έναν από τους πιο δυναμικούς τομείς της οικονομίας μας.

Από τότε μέχρι σήμερα, τεράστια θεσμικά προβλήματα και σοβαρές δυσλειτουργίες ξεχείλισαν το ποτήρι για χιλιάδες επιχειρηματίες και εργαζόμενους.

Ο τουρισμός πέρασε ένα δύσκολο καλοκαίρι μεγάλων απωλειών. Το λιγότερο που περιμέναμε από τον Πρωθυπουργό ήταν να αναγνωρίσει τα λάθη που έγιναν και να επανιδρύσει αυτόνομο Υπουργείο Τουρισμού. Δυστυχώς, οι προσδοκίες μας έπεσαν στο κενό.

Σε ένα από τα πολυπληθέστερα κυβερνητικά σχήματα της Μεταπολίτευσης, δε βρέθηκε χώρος για αυτόνομο Υπουργείο Τουρισμού.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. συνεχίζει ακάθεκτο την καταστροφική πορεία του προς την πλήρη υποβάθμιση του ρόλου του Τουρισμού στην ανάπτυξη της χώρας.
– Δε θεώρησε αναγκαία καμία θεσμική αναβάθμιση για τον Τουρισμό.
– Δε μαθαίνει από τα λάθη του.
– Διαπράττει νέα, ακόμα μεγαλύτερα, ακόμα πιο οδυνηρά για την εθνική οικονομία.

Δύο λέξεις:
Αγωνία και αγανάκτηση. Αγωνία για το μέλλον του ελληνικού τουρισμού. Αγανάκτηση για την ανικανότητα και την προκλητική αδιαφορία της Κυβέρνησης να δώσει λύσεις στα προβλήματα του τουριστικού κόσμου”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024